Автор
Woman.bg

Кой набор са най-добрите съпрузи според нумерологията?

Искате богат, красив и грижовен мъж? Питайте го на първата среща за датата му на раждане…

Колко време е нужно, за да разберете дали човекът насреща е подходящ за вас? Месец? Година? Според нумеролозите можете да отсеете неподходящите кандидати за броени секунди! Разузнайте каква е датата на раждане на вашия нов кавалер и я запомнете. Ако човекът е набор 88 – ударили сте шестица от тотото! Според нашия експерт през тази година са се родили най-добрите съпрузи.

Мъжете, родени през 1988 г., имат силен сектор на дълга. Това безусловно им дава определени предимства – отговорност, надеждност, стабилност, както и някои качества, за които не се замисляме… а друг път дори ги възприемаме като слабост. Става дума за жертвоготовността – един силен духом човек с показател 88/888 ще може да пренебрегне собствените си потребности и да даде възможност на любимата си жена да стане по-добра и по-силна, ако това е, което тя иска. Много е жалко, че често не ценим това качество. Разбира се, мъжете със силен сектор на дълга са изключително търпеливи, умеят да прощават, да разбират и да се грижат за другите.

Но бъдете готови и да си платите за тази стабилност и да се примирите с педантичността и прекомерната взискателност на съпруга си. Той със сигурност ще е склонен към контрол, затова се замислете предварително дали това ще ви понесе.