Кой обиди смъртно Софи Маринова? Ето го и новия ѝ партньор

Софи Маринова е смъртно наранена и обидена от телевизионен скеч, насочен по адрес на най-любимото ѝ - сина ѝ Лоренцо. Шегата явно сериозно я е наскърбила, а това ясно личи от поста, който ромската перла сподели на профила си във Фейсбук.

"Здравейте, скъпи мои приятели. Искам да кажа няколко неща на тези, който се правят, че ме обичат и боготворят. Бих искала да ги помоля да престанат да си правят реклама, докато се подиграват с моя образ. Нямам нищо против никого, но не смятам, че е редно да бъда обект на подигравки, и то особено от мои колеги! Моля ви най-сърдечно да не се ровите в личния ми живот и семейство ми и не замесвайте сина ми във вашите скечове и интриги! Дали Лоренцо е мой син, е нелепа шега. Поне измислете нещо по-оригинално.

Известно е на всички, че аз никога не съм си позволявала да обсъждам някой колега, или да давам мнение за даден проект или песен. Уверявам ви също така, че винаги съм мразела клюките и интригите без значение за кого се отнася, както и не позволявам някой да говори пред мен за други! Знаете, че съм много широко скроен човек, но всичко си има граници! Чувствам се обидена!", гласи публикацията на певицата, в която тя излива своето възмущение.

От думите ѝ обаче не става ясно кой е скечът и предаването, което си е позволило шега на гърба на изпълнителката.

Припомняме, че Лоренцо се появи на бял свят през 2002 г. и е плод на любовта на Софи Маринова с Петър Петров - барабанист от бившия оркестър "Орхидеи". Заедно двамата споделят един покрив 8 години, без да сключват брак.

Петър има двама синове от предишната си връзка - Асен и Дачо, с когото Маринова живееше, след като се раздели с бащата на Лоренцо. На практика беше влюбена в доведения си син. Връзката им продължи 4 години, през които открито разказваха за отношенията си. Двамата дори участваха заедно в третия сезон на "ВИП Брадър" през 2009 г. После решиха да се разделят, а малко след това Дачо се ожени.

Сега Софи с гордост представи новия си мъж, с което реши да парира всички слухове, че отново се е събрала с Гринго и че е надмогнала всякакви лични драми, посвещавайки се на работата си.

Този път ромският славей е с друг музикант – Силвър. Най-накрая двамата се събраха и осъществиха така мечтания си дует, който се казва "Ако можеше". Дългоочакваният от феновете видеоклип направи премиера във FGM Records – единствения официален YouTube канал на лейбъла „Фентъзи Груп Медия“. За по-малко от 12 часа песента влезе в класацията за „Набиращи популярност“ видеа в най-голямата платформа за видеосподеляне и регистрира над 100 хиляди показвания.


Четете още: 41-годишната Лияна показа тяло на богиня и разкри на какво дължи изящния си вид