Колко точно лъжат Меган и Хари? Излязоха шокиращи разкрития от сватбата им!

Британските медии неведнъж са поставяли под съмнение искреността на Меган и Хари, особено след като двамата решиха да напуснат кралското семейство.

Последните разкрития, които таблоидите публикуваха, твърдят че те всъщност не са познавали добре Джордж и Амал Клуни преди да ги поканят на сватбата си.

Семейство Клуни бяха сред 600-те гости, които станаха свидетели на историческото събитие в двореца Уиндзор през 2018-а година. В знак на близките отношения между Меган и Хари и Джордж и Амал холивудската двойка бе настанена на едни от най-ексклузивните места по време на церемонията.

В британските медии обаче се появиха твърдения, че Джордж и Амал всъщност въобще не са познавали кралските височества. Каролин Вартоломей, близка приятелка на принцеса Даяна и кръстница на принц Хари, срещнала холивудската двойка по време на сватбената церемония и попитала откъде познават Меган и Хари. Джордж и Амал отговорили кратко и ясно “не ги познаваме”.



Любопитен е и фактът, че на церемонията бяха поканени и други звезди, сред които Опра Уинфри, Джеймс Кордън, както и Дейвид и Виктория Бекъм, които според британските медии също няма как да са сред старите и близки приятели на Меган и Хари.

Почитатели на семейство Съсекс започват да се питат дали всички тези знаменитости не са били поканени целенасочено от Меган в желанието й да покаже своя статус на холивудска звезда?