Коронавирус ли? Купонът на морето е на макс, никога не е било по-добре!

Само да сте посмели да кажете, че лято 2020 на българското Черноморие е провалено. Абе хора, аз толкова силен сезон не помня кога е имало за последно. Всичкото народ, дето трябваше да е в Гърция, сега се е разпрострял между Варна, Бургас, Китен, Лозенец, Созопол (О, да, този Созопол!), Ахтопол и къде ли още не. Този Ковид-19 просто превърна тазгодишния сезон в един от най-успешните и никой не може да ме убеди в обратното.

Who's ready for July Morning? . . . #bashtag #julymorning #sunrise #bashbar #bashbeach #sun #dance #drinks #party #gradina #sozopol #GOoutandplay

Публикувахте от Bash Bar в Вторник, 30 юни 2020 г.


И ако обикновено по това време всички, независимо дали млади купонджии, семейства или щастливи старци, се припичат на Халкидики или някъде другаде из южната ни съседка, то сега няма да можете да си намерите място на нашето море.

Публикувахте от Hacienda Beach в Сряда, 5 август 2020 г.


Народът си се „гушка“ по плажните барове и всичко си е не само по старому, но даже и по-добре (за тези, които имат бизнес на морето). Карантина сякаш не е имало, маските са мит, а дистанцията си е направо тема табу. Ако искате истински купон, сега е времето да отскочите до някое от легендарните места по Черноморието и да се раздавате, а за вирусите ще му мислите после. Какво като сме на 3-то място в Европа по брой заразени с Ковид-19? Дайте да се погушкаме, ако може с повече непознати, и да го убием тоя вирус най-накрая.

Публикувахте от Theatro Beach в Вторник, 4 август 2020 г.


Откакто царува пандемията и откакто всичко живо се затича към морето, разбрах две много важни неща – народ, който повтаря, че не може да бъде унищожен, не може да бъде унищожен, и народ, който се пази от вирус, блъскайки се в дискотеките по джапанки, също не може да бъде унищожен. Амин!

Четете още: Тъмните тайни на Саудитска Арабия, които никой турист не знае