Няма нищо по-вкусно от хрупкаво хлебче, обгърнало апетитен пълнеж от бекон и висококачествен чедър Castello. Рецептата е лесна и можете да я приготвите по всяко време. Уникално предложение, както за обяд, така и за вечеря. Нека видим какво ще ви е необходимо за това фантастично ястие:

Продукти за 4 порции:
1 бр. Castello зрял чедър
4 филии бял хляб
4 яйца
50 гр бекон на кубчета
див лук
щипка черен пипер

Приготовление:
1. Пригответе си 4 малки огнеупорни купички.
2. Препечете филийките хляб в тостер или фурна. Сложете една препечена филийка на дъното на всяка купичка, като я оформите като кошничка.
3. Нарежете на ситно див лук, около 1 супена лъжица. Настържете около 100 гр Castello чедър.
4. Сложете върху всяка препечена филийка по едно яйце, сложете бекон, настърган чедър, поръсете с див лук и подправете с черен пипер.
5. Печете за около 15 минути на 225 градуса или докато чедърът придобие златист цвят и яйцата са сготвени по ваш вкус.


(в материала има продуктово позициониране)