Поредно зловещо събитие разтърси София рано тази сутрин. Поредният отнет живот на млада жена, която е работела като всички нас, която можеше един ден да стане майка, която е била обичан и уважаван човек. Поредното доказателство, че не всеки мъж заслужава да има жена до себе си и че стойността на живота на едно младо момиче се оценява твърде ниско.

Тя се казва Калина и е на 25 г. Вече говорим за нея в минало време, защото снощи е поела последния си дъх. Жертвата е била съвсем здрава, издъхнала от жестоко насилие. Действието се развива в столичния квартал „Банишора“, тя и 23-годишният ѝ приятел Васил се скарват. Според медиците по Калина има множество следи от удари и се предполага, че е била удушена от половинката си. В момента заподозреният е в ареста и настоява, че не си спомня нищо, а по случая тече разследване.


Снощи Васил изпраща съобщение до баща си, за да го уведоми, че с Калина се скарали и тя паднала. Предполагаемият убиец споделя, че възнамерява да се самоубие. Бащата незабавно се обажда на полицията. Когато пристигат в апартамента, служителите на реда откриват мъртвата Калина и Васил, който прави опит да отнеме живота си с въздушна пушка.

До момента не е известно двойката да е имала проблеми, съседите също не са чували скандали от тяхното жилище.

Четете още: Шегите на природата: Красивите дъщери на грозните татковци (СНИМКИ)