Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, днес е страхотен ден за вас

Овен – През първата половина на деня ще се почувствате уморени, защото сте изпаднали в стрес през последната седмица. Използвайте следобеда и вечерта, за да се отпуснете в спокойна атмосфера и в добра компания. Някой постоянно се опитва да ви впечатли.

Телец – Може да се притеснявате за нещо, но не е във ваш интерес да се изолирате или да бъдете мрачни, защото хората около вас могат да ви помогнат повече, отколкото си мислите. Погрижете се за себе си и направете нещо, което ви отпуска.

Близнаци – Ще бъдете в добро разположение на духа, енергични и активни. Този уикенд сте решили да направите нещо ново и да избягате от рутината, но може да се наложи да се сблъскате с някакъв неизбежен ангажимент.



Рак
– Очертава се спокоен ден, който не носи значителни събития или важни промени, дава ви възможност да правите точно това, което сте планирали. Освен това емоционалният фон е стабилен.

Лъв – Бъдете внимателни, защото можете да действате импулсивно и да вземете грешно решение. Денят е добър за пътувания, за срещи с приятели. Тези, които са сами, нека да търсят по-активна комуникация с лица от противоположния пол.

Дева – Днес е по-добре да се откажете от активен социален живот и да се ограничите само в поддържането на целеви полезни връзки. Това е добър ден за закупуване на продукти, лекарства, необходими дребни неща и дрехи за дома и бита.



Везни - Интересът ви днес може би ще се съсредоточи върху домашните задължения, семейството, здравето или битовите проблеми. Можете да разчитате на подкрепата на близките си при решаването на някой важен въпрос.

Скорпион - Днес искреността ви може да бъде експлозивна, затова се въздържайте от всякакви коментари. Възможно е да се сблъскате с някакви ограничения. Мнозина от вас ще изпитат прилив на романтични чувства.

Стрелец
– Вашето оптимистично и позитивно отношение ще ви помогне да се насладите на малките удоволствия от живота и живите моменти, изпълнени със страст и чувственост. Очаква ви бурен ден с партньора.



Козирог – Днес е страхотен ден за вас. Тези, които са женени, трябва да прекарат деня със семейството си и да обърнат внимание и на себе си. Свободните представители на знака имат дилеми относно любовта и не могат да вземат окончателно решение.

Водолей
– Старайте се да не поемате рискове в областта на работата, тъй като може да загубите много повече. Пазете се от злобни и завистливи колеги. Не е желателно да влизате в конфликти, които ще ви развалят деня ви.

Риби
– Каквото и да правите, вярвайте в себе си и в своите способности. Самоувереността е от решаващо значение за успеха. Следобед ще трябва да се съсредоточите върху семейните въпроси. Възможно е да се наложи да обсъждате с близките си важни въпроси.