Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, днес ще срещнете любовта

Овен- Денят носи не само интересни идеи, но и нови предизвикателства. Луната в Дева изисква да бъдете внимателни. Има шанс да се постигне някаква важна цел, но всяка грешка може да го предотврати. Основното нещо - не бързайте, което често води до проблеми.

Телец – Хороскопът ви предупреждава да не отправяте прекомерна критика към никого. Може да се усложнят отношенията между началници и подчинени. Освен това се въздържайте от финансова дейност и капиталовложения.

Близнаци – Днес няма да бъде успешна инициативната дейност. Всичко предразполага към концентрирана работа в атмосфера на тишина и спокойствие. На тези Близнаци, които са сами, се препоръчва да бъдат по-общителни и по-открити.

Рак – Днес активно ще взаимодействате с външния свят, независимо дали чрез сътрудничество, приятелство или конфронтация. Не бързайте да правите каквито и да било изявления, дори ако идеята ви е узряла от дълго време и думите ви са кацнали на върха на езика.

Лъв – Възможно е в делата ви да настъпи кратка пауза и да се наложи да изчакате, докато се осъществи връзка, докато пристигнат новините или се появят хората, които ви интересуват. Това може да обърка някои от вас. В отношенията ви започва по-балансиран период.

Дева – Днес няма да можете да се оплачете от липсата на жизненост и оптимизъм. Това ще ви позволи уверено да поемете инициативата в свои ръце и да приближите времето на позитивните промени. Добре правите, че се отнасяте се към всичко ставащо с хумор.

Везни – Денят не е подходящ за срещи с хора, на които искате да направите добро впечатление: някое необмислено действие или неподходящо казана дума могат да развалят всичко. Не очаквайте големите резултати да дойдат за една нощ. Радвайте се на малките успехи.

Скорпион – Денят ще повдигне въпроси, отговорите на които все още са двусмислени. Не предприемайте нищо сериозно. Не бързайте с инвестициите и придобивките. Възможно е да се появи някакво препятствие в делата ви.

Стрелец – Умът ви ще бъде остър, а интуицията - силна. Няма да имате проблеми с работата. Ако ви предстои важен диалог, не разкривайте своите карти и предоставете правото на първия ход на събеседника. Желателно е да сте нащрек.

Козирог –В този ден за вас специална стойност ще има мнението на близък приятел. Свободните представители на знака, които си търсят партньор в живота, днес могат да се доближат стъпка до целта си. Сега показвате по-зряло отношение към романтичните отношения.

Водолей – Денят върви добре, въпреки че трябва да се откажете от някои планове. Кой казва, че трябва да преодолявате пречките? Опитайте се да намерите начин да ги заобиколите. Умът ви днес ще бъде като машина за създаване на необичайни идеи.

Риби – Днес е възможно да надценявате възможностите си и да мислите, че можете да постигнете всичко. За съжаление денят е само 24 часа, внимавайте! Научете се да казвате "не", независимо от желанието си да помагате на всички.