Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, през октомври ще дойде нова любов в живота ви

Скъпи Козирози, този месец може да е идеален за вас, стига да предприемете правилните действия. Първата и втората десетдневка, може да се окаже благоприятен период за мнозина Козирози, особено за кариера, обществена или политическа дейност. Ще почувствате вътрешна сила, която ще ви изпълни с увереност относно способностите ви и ще ви даде правилните оръжия за вашата битка. Целите, които ще си поставите през този период, могат да бъдат реализирани и то доста бързо. Вашите планове вече могат да бъдат изпълнени или поне можете да предприемете някои важни стъпки към тяхната реализация. Това обаче трябва да се случи методично и в подходящия момент. Не вземайте прибързани решения или действия.

Периодът на ретрограден Меркурий (до 18 октомври) ще засегне най-вече януарските Козирози. Трябва да проявите максимална предпазливост и внимание през това време, но е препоръчително да добавите още няколко дни след това, за да изчезнат напълно отрицателните ефекти. Действайте възможно най-трезво и разумно. Не разпилявайте усилията си. Съсредоточете се върху едно нещо. В края на краищата Козирозите винаги намират начин да оправят нещата по своя начин.

В областта на работата през октомври ще имате силата да убеждавате, да печелите точки. Въпреки лекото намаляване на биоенергийния потенциал, ще се почувствате готови да превземате нови професионални висоти. Не се притеснявайте, ако не се чувствате точно на върха през месеца. Марс сега се държи малко скъпернически със своята енергия.

Ако забележите, че настроението ви се влошава, направете нещо за хубаво за душата си.


През октомври Козирозите ще изживеят моменти, изпълнени с емоции. Напълно възможно е да се влюбите отново в началото на месеца. Любовният ви живот може да има повече отношение към вашите приятели. Не се изненадвайте от внезапния прилив на страст, избухващ от гърдите ви, може би е подходящият момент това да се случи.