Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, вие сте безспорният лидер на деня! Нови усещания очакват Везните

Овен - Около вас цари работна атмосфера, а вие имате добра работоспособност. Емоциите, които ще изпитвате, ще пречат на вземането на решения. Ако имате работа следобед с чиновници, то те ще бъдат несговорчиви и няма да са склонни да ви съдействат.

Телец - Старайте се да не извършите нищо глупаво, бъдете много внимателни този ден. Има вероятност да направите непростима грешка, за която по-късно ще съжалявате. Въпреки факта, че сте склонни да бъдете практични и имате нужния самоконтрол, можете просто да се „спънете” сериозно.

Близнаци - Днес бихте могли да бъдете завладени от дълбоки мисли през целия ден. Ще мислите за различни области от живота си, как се справяте, какво бихте могли да промените и други подобни.

Рак - Периодът може да бъде малко стресиращ за вас. Има вероятност да се почувствате изолирани от колегите си и това да доведе до емоционални и психически вълнения. Нужен ви е по-реалистичен и практически подход към живота.


Лъв - Заради работата и задълженията може да имате усещането, че все едно ви дърпат в различни посоки. Това разпиляване на енергията прави трудно да изпълнявате всяка една от задачите си. Скоро ще си възвърнете фокуса и всичко ще се нормализира.

Дева - Днес може да бъдете подложени на изкушения от различен характер. Чувствата ви ще бъдат доста интензивни, но променливи. Тъй като смятате, че сте повече осведомени от останалите, не е изключено да възникнат недоразумения с приятел, колега или някого друг.

Везни - Днес не се препоръчва да предприемате инициативи. Вземете предпазни мерки и сведете до минимум комуникацията с агресивни хора. Вътрешните ви възприятия се пробуждат с пълна сила, а това може да ви донесе нови усещания.

Скорпион - Трудно ще ви е да формулирате чувствата, които изпитвате към този момент. Емоциите ви са интензивни, въображението работи на пълни обороти. Чувството на неудовлетвореност не може точно да изрази вашите нужди.

Стрелец - Обикновено много лесно общувате и обичате да говорите с всички. Днес обаче ще бъдете по-настроени да слушате, отколкото да приказвате. Не мислете веднага, че ще бъдете депресирани или нещо подобно. Понякога има дни като този.

Козирог - Вие сте безспорният лидер на деня, това ще бъде отбелязано и оценено от всички, с които ще се срещнете днес. Външно изглеждате непревземаеми и силни, докато вътре у вас бушува буря от емоции.

Водолей - Днес нервната ви система е застрашена. Причината за това може да бъде постоянен стрес, хронична умора, липса на сън или друго. Вашата нeпocpeдcтвeнocт и oбщитeлнocт пpивличa внимaниeтo нa пpoтивoпoлoжния пoл към вac.

Риби - Знaeте кaк дa oчapoвaте чoвeк и дa пpивлeчeте внимaниeтo, изпoлзвaйки цял apceнaл oт тpикoвe. Bинaги изглeждaте нeвинни и cлaдки, въпpeки чe в cъщoтo вpeмe успявате умело да мaнипулиpaте дpугитe.