Автор
Кристина Кирова

Кралски вълнения: Ето как реагирал Чарлз, когато видял Лилибет за пръв път

Меган и Хари може да са големите аутсайдери на кралското семейство, но истината е, че в очите на кралица Елизабет Втора и принц Чарлз те винаги са добре дошли на английска земя. Или поне така издават кралските източници, които разкриха как е реагирал Чарлз, когато се е запознал с внучка си Лилибет по време на тържествата по случай платинения юбилей на Елизабет.

Припомняме ви, че в първите дни на месеца Великобритания отбеляза 70 години от възкачването на Нейно Величество на трона с 4-дневни церемонии и концерти. Тогава Меган и Хари кацнаха в Лондон, за да бъдат част от празника и да уважават Елизабет Втора. Те обаче нямаха официална роля в тържествата, а бяха поканени единствено като гости от семейството. И макар да не показаха децата си Арчи и Лилибет тогава, те също са присъствали, за да прекарат време с кралските си роднини и най-вече тяхната прабаба.

Според кралски източници, срещата между Арчи, Лилибет, Чарлз и Елизабет е била изключително топла и емоционална, макар и да бе забранено тя да бъде увековечавана в снимки. Това беше първият път, в който Чарлз и майка му се срещнаха с първородния син на Меган и Хари от 2 години насам. А за Лилибет - това бе първото ѝ посещение във Великобритания.

Меган и Хари напуснаха острова и се установиха в САЩ през 2020 г. и от тогава почти не са пътували до Англия. Дъщеря им Лилибет се роди на американска земя и се запозна с останалите членове от кралското семейство едва година, след като се появи на бял свят.

На срещата, разбира се, е присъствала и Камила, която също е била много щастлива, че вижда Меган и Хари и техните наследници. Въпреки всички обвинения и трудности в отношенията, най-вече между херцога на Съсекс и баща му.

Кралските източници издават, че Чарлз е бил изключително емоционален и се е чувствал прекрасно от срещата си с Лилибет и Арчи. Кралицата, на която е кръстена дъщерята на Меган и Хари, също. А най-хубавият момент бил рожденият ден на Лилибет, който всички посрещнали заедно в някогашния дом на херцозите на Съсекс - Фрогмор Котидж.

Четете още: Ето го най-ценният любовен съвет, който принцеса Даяна е дала на сина си Уилям