Автор
Woman.bg

Кралското семейство: Какво правят, когато не ги виждаме

Хората винаги се вълнуват от това как живее едно кралско семейство. Любопитно им е с какво се хранят, къде излизат, как се забавляват...

Херцогинята на Кеймбридж - Кейт Мидълтън, води децата си при други малчугани или отива с тях на разходка, където малките могат да се веселят. Посещават местни магазини, като самата тя понякога отива сама да пазарува хранителни стоки. Справя се добре с ролята си на майка и на херцогиня. Малко хора обаче знаят, че тя обожава фотографията.

Съпругът на Кейт - принц Уилям, отказа да работи в "Еър", където можеше да лети с хеликоптер. Вместо това той предпочете да се занимава със своите семейни задължения и да се грижи за отглеждането на децата си.

Кралица Елизабет II се събужда в 7:30 ч. Тя хапва специално приготвена зърнена закуска. След това отговаря на писма, провежда срещи и отива на разходка с любимото си куче, което е от породата - уелско корги. Всяка сряда тя се среща с министър-председателя на Великобритания.

Синът на кралицата - принц Чарлз, има различни хобита. Той много обича да рисува с акварелни бои, както и да се занимава с градинарство. Освен това Чарлз успя да издаде и две книги, свързани с екологията.

Печеленето на пари не е нещо, за което кралското семейство да се притеснява. Те се нуждаят от около 300 милиона лири стерлинги годишно ($ 386,665,200), за да покрият всичките си разходи. Стремят се да водят нормален начин на живот, където има място за почивка и семеен комфорт.