Автор
Woman.bg

Красавици от класа: Вижте Андреа, Михаела Филева и Диляна Попова като абитуриентки

В сезона на абитуриентските балове, преди да ви покажем новата реколта звезди, завършили гимназия, нека си спомним за чудната нощ на някой ВИП българки. Заслуга за това да видим Михаела Филева като абитуриентка, има нейната класна ръководителка в гимназията. Снимката от бала на Михаела е публикувана във Facebook от нейната учителка, a поводът е участието на певицата в танцувален риалити формат преди години. Днес Михаела е позната като по-обрана в избора на тоалети, в сравнение с много от нейните колежки в музикалната индустрия. За бала обаче е избрала тюркоазена рокля по тялото с гол гръб, а косата ѝ е вдигната на висок кок. Красавицата позира на фона на пейзаж от родния си град – Велико Търново.

Андреа често комуникира със своите фенове чрез социалните мрежи. Наскоро певицата използва функцията на Instagram с въпроси и отговори на стори, за да даде шанс на почитателите си да зададат въпроси, които ги вълнуват. Един от въпросите предизвикваше Андреа да качи снимка от абитуриентския си бал. Певицата прикачи снимка, на която се забавлява с приятелки, като добави хаштаг 2006, годината, в която се е състоял нейният бал. Андреа е заложила на рокля в телесен цвят и спускащи се по тялото къдрици.

"Моят бал мина без клаксони и вдигане на шум, старах се да бъда изключително елегантна и обрана не само като визия, но и като поведение. Разбира се след официалната част и ресторанта, в дискотеката се разви лудо парти и е факт, че е една от малкото вечери в живота ми, които съм запомнила", връща се в миналото Луиза Григорова, която вече е майка на син.

View post on Instagram
 

Дъщерята на Гала също пази спомен от своята бална вечер. „Аз исках да съм с дънки, мама не беше възхитена и направихме компромис- бях с наи- вълшебния гащеризон, създаден от любимият ми български дизаинер. Аз не исках да се събирам с роднини, тате искаше и пак направихме компромис- събрахме се... щастлива съм, че го отпразнувах както трябва, така че мерси, мамо и тате. Спомням си, че навън валеше- маи месец“.

View post on Instagram
 

Друга прекрасна българка Диляна Попова си спомня за бала. "От времето, когато нямаше селфита, нямаше лаикове и всичко ни харесваше... Снимахме се с апаратчета и вероятно след тази снимка съм дала моето на маика ми да го пази, защото тогава се забавлявахме без залепен за ръката телефон. Тук съм с мама, тате и моя кавалер Финчи, когото срещнах в Техникума по облекло и е един от наи-добрите ми приятели и до днес... Спазих и традицията на Пепеляшка - розова рокля и прибиране боса...", разказва Попова.

View post on Instagram