Автор
Люблена Папазова

Краси Радков спечели "Като две капки вода"

Преди минути по NOVA завърши големият финал на десетия сезон на „Като две капки вода“, като за голямата награда се бориха четиримата най-добри имитатори – Краси Радков, Александър Сано, Дарин Ангелов и Крисия. Нова кола и шоуто спечели Краси Радков, а втори остана Сано. Веднага след като бяха обявени резултатите Радков обяви, че дарява колата на болница, а парите от последното предаване на старчески дом на артистите в София, чу първи Woman.bg. Всеки от финалистите имаше възможност сам да избере образа си за финала. Изборът на Александър Сано бе великият Васил Найденов, Краси Радков имитира легендарния Емил Димитров, Дарин Ангелов - Влатко Стефановски, а Крисия заложи на Александра Бърк.

Първи състезанието напусна Дарин, който остана четвърти, а на трето място зрителите класираха Крисия.

Останалите шест звездни участници изпълниха три запомнящи се дуета. Най-забавни бяха М. Монев и Алисия като супергрупата "Бони М" с хита им "Разпутин". Фолкдивата изглеждаше много добре като чернокожа, а актьорът несъмнено е най-артистичния образ в шоуто. Най-професионално се представиха Есил Дюран и Руслан Мъйнов като Дони и Нети с "Тази вечер аз съм хубава". Зрителите още не могат да преглътнат, че те двамата не намериха място във финалната четворка и има защо да се бесни.

Най-гледаното шоу очевидно ще има и нов сезон, защото кастингът за „Изненадата!“, продължава. Всеки добър имитатор може да се запише и да се качи на най-голямата телевизионна сцена в България, за да покаже уменията си, обещават от "Като две капки вода".