Крис Нот се събира със съпругата си за първи път след обвиненията в сексуално посегателство

Крис Нот бе заснет да се събира отново със съпругата си Тара в Южна Калифорния във вторник следобед за първи път, откакто се появиха множество обвинения срещу него в сексуално насилие, пише „Дейли мейл“.

За срещата с половинката му и двамата им сина – Орион (14 г.) и Кийтс (1 г.), 67-годишният актьор бе облечен в сив пуловер и панталони в цвят каки.

Любопитното в случая е, че докато звездата от „Сексът и градът“ е с брачната си халка на ръката си, то 39-годишната Тара е без нея, отбелязват от изданието. Изглежда обаче, че все пак съпругата на Крис се опитва да даде втори шанс на бащата на децата си.


От фотосите се вижда, че Тара изглежда в сравнително добро настроение, докато разговаря със съпруга си, с когото има брак от 10 години насам. Кадрите показват още как двойката поставя няколко чанти в багажника на автомобил на Tesla, собственост на Тара.

Всичко това се случва в разгара на скандал, замесващ актьора в сексуален тормоз срещу четири жени.


Припомняме ви, че животът на артиста бе сринат буквално за няколко дни след излизането на първите епизоди от продължението на култовия сериал „Сексът и градът“.

Макар Крис да умира още в първата серия на "Просто ей така", участието му веднага бе изрязано от продуцентите заради скандалните разкрития около личния му живот.

Актьорът твърдо отрича да е насилвал сексуално жените, които го обвиняват, но по този начин излиза наяве фактът, че не е бил верен на съпругата си Тара. Крис Нот разкри, че срещите му с тези дами са били абсолютно доброволни от тяхна страна.

В доклада и двете обвинителки твърдят, че Нот е правил секс с тях пред огледалото, като първото нападение е извършено през 2004 г., докато второто се е случило през 2015 г., три години след като Нот се е оженил за съпругата си. Това нееднозначно говори за не една или две изневери по време на дългогодишния му брак.

Четете още: Обляна в сълзи и без брачна халка: Вижте съпругата на Тузаря днес (снимки)