Само преди броени часове Кристиан Талев, по-известен като Криско, представи най-трогателната си досега песен със заглавие „Благодаря ти“. Неподражаемият чар на клипа идва от специалното участие в него на новопоявилия се член в семейството на Криско – дъщеричката му Амая.

Припомняме, че през септември рап звездата и половинката му Цветелина Петрова преминаха за първи път в отбора на родителите. На всички кадри с бебето обаче, които щастливата двойка споделяше оттогава насам в социалните мрежи, личицето на Амая, по един или друг начин, биваше скрито. Нещо повече. Дали от суеверие, или по друга причина, двамата дори дълго време не издаваха пола и името на рожбата си.

View post on Instagram
 

Присъствието на Амая в последното парче на Криско разтопи до такава степен почитателите на певеца, че всички доловиха огромната любов, извираща от всеки звук на песента.

"Направих тази песен, за да поздравим хората, за които ни пука!", написа музикантът към своя публикация, разкриваща кратка част от кадрите към сингъла. Майката на Амая не остана по-назад и също презентира песента в сайта за фотосподеляне с думите: "Когато имаш спокойна сила и топла категоричност се получават красиви творения".

Звученето на клипа е доста по-различно от стила, в който сме свикнали да чуваме рапъра. До голяма степен то се дължи на ключовото участие в песента на "Ку-Ку бенд" и Невена Цонева.

Спираме с думите дотук и оставаме музиката сама да говори за себе си:

View post on Instagram
 

____

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.