Кристиан Костов се раздели с дългата си коса и сякаш отново върна предишната си визия, с която сме свикнали да го възприемаме от периода, когато изгря на музикалната сцена.

Талантливият певец, който през 2017 г. класира България на второ място на "Евровизия", публикува серия от снимки в Инстаграм, на които демонстрира новата си къса прическа. "Чувствам се така, сякаш отново съм на 15", е написал той към кадрите.

View post on Instagram
 

Дългите букли определено не се нравеха на голяма част от феновете му, които често отбелязваха, че дългокосият Кристиан изглежда досущ като жена.

Неотдавна Крис сподели в интервю, че изобщо не се определя като жена, като разясни на зрителите, че начинът му на обличане е част от неговото артистично амплоа и модните тенденции, които следва. Той категорично отбеляза, че харесва момичета, че се чувства чудесно в тялото си и че няма никакви намерения да прави каквито и да било корекции по себе си.

Що се касае до гневните атаки срещу него по отношение на външния му вид и подбора на тоалети, Кристиан споделя, че не се притеснява от тях, тъй като познава добре себе си и не държи обяснение на никого.

Въпреки това той признава, че хейтърските нападки са му дошли в повече в даден момент. За да се изключи от трупащите се в него негативни емоции, решил да се оттегли за известно време от социалните мрежи. Точно в този период за първи път от цял месец имал ден без никакви панически атаки.

"Бях извън социалните мрежи в последно време, а днес за първи път от месец не съм имал паник атака или тревожност", разказа Кристиан, който описва паник атаките като мъчение, от което не можеш да избягаш. Събуждаш се със силно сърцебиене, тежко дишане и нищо не можеш да направиш, за да спреш това ужасно усещане.

Той подчерта още, че за да се справиш с подобно кошмарно състояние, трябва да говориш открито за проблемите си.

View post on Instagram
 

Четете още: Симона Загорова все по-красива и ослепителна след раздялата с бащата на детето си