Изящният модел Кристин Илиева позира за новия брой на модната библия Vogue.

Красивата блондинка, която преди повече от година пострада тежко в автомобилна катастрофа, не само успешно се възвърна към света на модата, но и трупа завидни успехи. За постижението си се похвали самата тя в профила си в Instagram и сподели, че за нея това е сбъдната мечта.

"От болничното легло до италианския Vogue! Сбъдната мечта! Чувствам се благословена! За мен това е най-голямото постижение в кариерата ми.
Преди около месец си зададох следния въпрос: Каква е мечтата ти? Естествено, това е да се възстановя и да водя нормален начин на живот, но в професионален план, каква е мечтата ми?!
Не знаех, изгубих надежда. Нещото, което винаги ме е жегвало, карало ме е да се чувствам жива, да бутам нагоре и все по-нагоре, вече беше толкова далеч. Бях се отказала. Приятели ме питат дали ще продължа да снимам, отговорът ми беше - едва ли. Всеки се опитваше да ме подкрепи, но когато не го практикуваш, не се чувстваш уверен и самочувствието ти го няма, не мислиш, че ще стане.
Е, чудото стана!
А сега вярвам в себе си повече от всякога и това, че да мечтаеш и да се бориш, винаги води до добър край! Колкото повече го искаш, толкова повече скъсяваш дистанцията!
Пожелавам на всеки от вас да не спира да преследва мечтите си и да вярва в себе си!", написа Кристин.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че на 12 март миналата година Кристин Илиева пострада при тежка катастрофа. Тогава шофьор на автомобила бе певицата Дивна, която се размина без сериозни наранявания.