Автор
Woman.bg

Кристин Илиева: Простих на Дивна в първия ден след катастрофата

Кристин Илиева и Дивна дадоха своето първо телевизионно интервю, за да рекламират благотворителния концерт в полза на моделката, който събира куп звезди в София. Манекенката призна пред Поли Гергушева, че е простила на певицата още в първия ден след зверската катастрофа, която я обездвижи почти напълно. От сблъсъка Дивна, която шофираше автомобила, се отърва без сериозни наранявания, но Кристин все още не може да сгъва единия си крак на повече от 30 градуса.

За една година след катастрофата тя е преживяла близо 20 операции, 19 от които при пълна упойка. Предстоят ѝ още много рехабилитационни процедури, с които да върне предишната си форма и затова Папи Ханс, Михаела Филева, Мария Илиева и още много музиканти ще пеят на 12 юни в опит да наберат средства за бъдещите ѝ престои в болниците. Манекенката отказа да коментира недоволството на феновете, които я обвиняват, че показва висок стандарт на живот с лъскави аксесоари и скъпи дрехи, докато събира пари за себе си.

Тя обясни, че е качила всички разходи по болничните си операции в интернет и в момента живее съвсем обикновено. Разчита най-вече на семейството си и своя приятел, който държи далеч от медиите и социалните мрежи, за да не повтори грешката си с Кристо. Кристин и рапърът бяха гаджета, но се разделиха още преди катастрофата, а днес Илиева е щастлива с новия мъж до себе си.

Четете още: Кристин Илиева: Любовта ме спаси!