Автор
Весела Георгиева

Кухнята на ада приключи, но феновете на предаването се възмутиха от избора на шеф Ангелов

Големият победител в "Хелс Китчън" вече е ясен - Валентина! Активната бургазлийка спечели чека за 100 000 лв. в изключително оспорвана битка срещу Виктория от Поморие. Двете почти се хванаха за косите в спор кой да отвори шампанското чакайки решението на Виктор Ангелов.

За първи път в историята на предаването зрителите наблюдаваха финален дуел между две жени. А емоциите неведнъж вземаха връх - и в кухнята на Ада, и в социалните мрежи, където се разрази истинска словесна война.

Феновете на Виктория останаха недоволни от избора на шефа, коментирайки, че той не бил справедлив.

Някои дори споделиха, че е "бутал" Валя напред, а Вики е била и по-симпатична, и по-добра.

В деня на финала двете готвиха авторски специалитети, които минаха през желязната проверка на шеф Ангелов и су-шефовете Дани Спартак и Чилева. А резултатът беше равен. Но, според шеф Ангелов, по-вкусната чиния е била на Валентина, затова тя спечели предимство в избора си на екип и кухня за вечерната резервация.

През цялото време в кухнята ехтеше гласа на Валентина. Нейният отбор беше този обаче, който се справи с поръчката с невиждана бързина.



"Много благодаря, шеф! Все още не мога да повярвам. Много съм щастлива и развълнувана", сподели Валентина веднага след победата.

А шеф Ангелов не пропусна да похвали и Виктория, която зае почетното второ място в четвъртия сезон. Въпреки че поморийката не успя да триумфира с голямата награда навръх рождения ден на сина си, тя се утеши с любовта на феновете и публиката.