Автор
Woman.bg

Куп влюбени двойки на церемонията The 1 Lifestyle Awards

За втора поредна година The 1 Lifestyle Awards направиха невъзможното. Събраха на едно място изпълнители от поп, R’n‘B и попфолк сцената, лица от конкурентни телевизии, ВИП участници от Big Brother, модели, миски... Целият шоубизнес се съсредоточи в клуб The 1 Exclusive снощи и всички бурно аплодираха най-заслужилите за работата си през 2018 година и най-интересните откъм поведение и в личен план. 22 статуетки от сферите на телевизията, модата, бизнеса, музиката и личния живот отидоха в ръцете на тези, които получиха най-много гласове в онлайн вота, продължил близо месец.

Церемонията започна, както се изразиха водещите Ива Атанасова и Виктор Самсонов, „ударно – с няколко титани в своята сфера на дейност и техните специални награди“. Лорд Евгени Минчев взе приз за цялостен принос в развитието на лайфстайла в България, Ники Кънчев – за риалити водещ, Софи Маринова – за цялостен принос в попфолк музиката и Наталия Кобилкина – за най-влиятелна личност в социалните мрежи.

От сферата на телевизията бяха раздадени 3 награди. Най-добро лайфстайл предаване, както и миналата година, е „Папараци“ на bTV, a за най-добра водеща гласуващите отново определиха Гала от Нова ТВ. Любима риалити звезда на България с най-многобройния вот от всички номинирани във всички категории е „Светата троица“ от Big Brother, или – иначе казано – Стефан, Наско и Папи Ханс. Тримата демонстрираха все същата задружност, както в къщата.

Три статуетки бяха раздадени и в областта на модата. Инфлуенсър на годината стана Златка Димитрова, а най-стилна личност – Зейнеб Маджурова. За най-екстравагантна личност гласуващите посочиха Валентин Кулагин. От сцената той не пропусна да „захапе“ словесно Папи Ханс, който му отговори без думи от своето сепаре, само с многозначителен жест.

В най-пикантните категории от сферата на личния живот двойка на годината станаха Емилия и съпругът й Жорж Башур, а майка на годината – синоптичката на Нова Гери Малкоданска, която също беше придружена от половинката си – интериорният дизайнер Алекс Ковачев.

В сферата на музиката имаше цели 11 номинации. Дебют на годината спечели Nels, а за най-прогресиращ артист беше определен Alek Sandar. Организаторите връчиха и една специална награда за най-бързо развиващ се артист на Тита. За добрата им работа през годината бяха отличени също Татяна и Fantasy Band. За дует/група на годината с огромна преднина пред другите статуетката грабнаха момчетата от СкандаУ.

За музикални идоли от мъжете в БГ музиката и попфолка вотът определи Криско и Фики, а от жените – Гери-Никол и Алисия.

За балада на годината бяха отличени песните на ТоТо Н - „Чужди усмивки“, и на Мария – „Кажи й“. За най-добра музикална колаборация в попфолка беше определена песента „Шефката“ на Тони Стораро и Галена. Песни на годината станаха съответно „Гледай как се прави“ на Криско и Слави Трифонов и „По такива си падам“ на Емилия и Емрах, а видеоклипове –„Дреме ми” на Joro & Kotenceto и „Кажи й“ на Мария.

Макар на подобни събития да прави впечатление, че звездите предпочитат да не водят половинките си, снощи в The 1 Exclusive имаше истинско любовно стълпотворение. Фики беше дошъл със съпругата си Гюлджан, Жорж Башур изпрати Емилия с целувка на сцената, за да вземе наградата им за двойка на годината, Златка Димитрова беше с дългогодишния й партньор Миро, с когото отново са заедно след няколкомесечна раздяла, Софи Маринова беше с Гринго, Гери Малкоданска с Алекс Ковачев, Гала със Стефан и Криско с приятелката си Цвети.

Изненадата на вечерта беше прелестната Гери Дончева, която дойде да връчи наградата за стил на Зейнеб в компанията на Митко Динев. Двамата обаче побързаха да пресекат спекулациите и уточниха, че са само близки приятели. В тяхната компания беше и музикалният педагог и участник в Евровизия Георги Симеонов-JJ, който връчи наградата на Фики.

Извод, че вражда между R’n’B и попфолк певците не съществува, си правим не само от това, че всички до един уважиха церемонията и дойдоха да си вземат наградите, но и от още два факта. Когато синът на Илиян Михов - Сенто обяви Алисия за музикален идол, ТоТо от СкандаУ спонтанно скочи на сцената и я разцелува. А Гери-Никол отиде на сепарето на семейство Стораро, за да поздрави лично всеки един от тях.