Автор
Ива Петрова

Кървави закани след 'Игри на волята': Аспарух заплаши с жесток побой Алекса

Кървава вражда избухна между двама от участниците в "Игри на волята", която е на път да създаде много неприятности на всеки един от тях. След като шампионът по борба от Сърбия - Алекса, нарече Аспарух - "Мишка", българинът се закани да го пребие до смърт навръх рождения ден на Евгения Джаферович, който бе вчера.

View post on Instagram
 

Заради изказването си Алекса Ерски, който е гадже на олимпийската медалистка по борба Елица Янкова, и участник в тазгодишния сезон на "Игри на волята", си навлече яростта на силвоия атлет.

View post on Instagram
 

Ерски обяви Пух за "мишка", тъй като изпращал жените на елиминационните битки, визирайки неговата Елица, която обаче успя да се върне в риалитито. Боркинята отиде на битка, след като участниците от отбора на Непобедимите решиха да попречат на бъдещата ѝ коалиция с Алекса, който изчакваше реда си в отбора на Резервите.

View post on Instagram
 

"И понеже не аз съм мишката, а ти първо можеше в лицето да ми го кажеш, лицемерен боклук такъв. И второ, приготвил съм пари, като ти разпилея зъбите и ме съдиш, да си платя глобите и разноските по делата, които ще заведеш", заплашва Аспарух.

Алекса не му остана длъжен и също отвърна на заканата, като му написа в стори в Истаграм: "Като си смел и искаш да ми строшиш зъбите, ти давам шанс да го направиш, а не да ме заплашваш с празни приказки... Разбий ми зъбите, ако си толкова як".

В друго стори добавя: "Под напрежение съм, ела да ми счупиш зъбите. В духа на спортсменството в клетката според правилата на ММА. Ти си с 40 кг по-тежък, но го приемам", отбелязва Алекса.

Какви ще ги свършат двамата в бара на Джаферович, предстои да разберем!

Четете още: Александра Фейгин от "Игри на волята" с доста горещи снимки. Велислава призна за отношенията си с Джаферович