Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Късмет и ново начало за Козирозите през юли

Скъпи Козирози, като цяло юли ще бъде положителен месец за вас. Първата половина на месеца е много благоприятна, финансовото състояние е добро и в този период можете да планирате по-кратка ваканция. Късметът ще бъде с вас навсякъде. Още от първите дни на юли ще демонстрирате изключителна енергия и активност.

С напредването на месеца ще настъпи и усложняване на ситуацията на работното място. Проблемите ви ще бъдат свързани с конкуренцията и методите, използвани от други хора, за да ви накарат да се провалите. Вашата проницателност и остроумие трябва да бъдат използвани добре, за да се измъкнете от неприятностите. Вашата кариера също ще изисква правилната стратегия, за да напреднете, а това ще бъде възможно само ако познавате хората, които са до вас. През втората половина на юли трябва да изчакате малко с отговорните решения и активни действия. Защото необмислените действия и погрешната позиция могат да ви навредят.

Социалните ви задължения ще се увеличат, но също и нуждата ви от общуване. В същото време вие активно ще преследвате вътрешните си цели и ще почувствате нужда да започнете нови начала по отношение на вашето личностно израстване.

Избягвайте да демонстрирате авторитарност и властолюбиво поведение, което може да ви вкара в проблеми. Ще получите много упреци и претенции от близките си за това. Уверете се, че не пренебрегвате партньора си. Всичко ще бъде наред, стига да не се фокусирате само върху себе си. Някои не са сигурни дали партньорът е верен и този въпрос ще продължи да ви измъчва, нямате сили да разкриете страховете си пред любимия човек. Помислете няколко пъти, преди да поискате обяснения дали ретроградните планети са подбудили тази идея през предходния месец, или тя се основава на факти. Свободните представители на знака ги очаква спокоен месец, без големи промени. Ще бъдете фокусирани върху приятели и близки роднини, ще се радвате на общуването.

Четете още: Най-точният седмичен хороскоп за всички зодии