Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Късмет в любовта за Овните

Овен – Вместо да мислите през цялото време за едно и също нещо, излезте и се отпуснете. Избягвайте подозрителни проекти и оферти. В областта на любовта имате късмет и е време да се насладите на малко хармония.

Телец – Обърнете повече внимание на здравето си и не се поддавайте на стрес и напрежение. Настоящите ситуации не изискват бързина. Вечерта се отпуснете със съзнанието, че някои трудности вече са минали.

Близнаци – На работното място вложете малко повече творчество, не се притеснявайте да изразявате себе си. Текущият всекидневен поток може да бъде нарушен от по-ярки емоции и преживявания. Бъдете по-отворени към околните. Посветете деня на семейството и приятелите.

Рак –Ситуацията на деня може да е в противоречие с очакванията и намеренията ви. И все пак, трябва да се занимавате активно с текущите дела и въпроси. Бъдете по-упорити и не се поддавайте на изкушения.

Лъв – Не позволявайте на другите да се разпореждат с вашето свободно време и да ви ангажират с неща, за които не сте готови или не сте заинтересовани. Бъдете търпеливи и ще намерите верните решения. Вечерта си оставете повече време за почивка.

Дева – Днешният ден ще е интересен и динамичен – с повече срещи и разговори, изпълнен с нови впечатления. Останете фокусирани върху целите си и не позволявайте нищо да ви отклони от пътя ви. Можете да премислите и да промените решението си относно нещо.

Везни –Днес не се изкушавайте да мързелувате и да отлагате задачи за друг ден, защото ще изпуснете шанса да свършите доста и добра работа. Постарайте се в да останете далеч от събитията. Не се поддавайте на чуждо влияние.

Скорпион –Днес ще сте спокойни и лесно ще овладявате емоциите си. Ще успеете да се концентрирате върху изпълнението на служебните си задачи или на други ангажименти. Денят има смесени влияния, но може да донесе добри резултати, ако се занимавате с интелектуална работа или творчество.

Стрелец – Днес звездите ще създадат достатъчно импулси, за да премине денят активно, с добра ефективност в делата, когато ще можете да упражнявате организационните си умения и да вдъхновявате обкръжението си за съвместни подвизи.

Козирог –Подходящо време за укрепване на връзките, за съгласуване на бъдеща подкрепа. Сега ще ви бъде трудно да балансирате крайностите, категоричността и напрежението във вашето обкръжение.

Водолей – Придавайки значение на дребните неща, рискувате да изпуснете нещо важно. Хората около вас неподходящо се намесват във вашите дела или задават въпроси, на които не ви се отговаря.

Риби – Денят е неспокоен, емоционален, неподходящ за важни въпроси и сериозни решения. Може да попаднете в деликатна ситуация. Ако за нещо изпитвате безпокойство, опитайте се да погледнете ситуацията от друг ъгъл.