Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Късметът се усмихва на Телците

Овен – Ще бъде много изкушаващо да се насладите на свободата си и на новите и вълнуващи преживявания. Въпреки че може да се наложи да се сблъскате с неудобна или проблемна ситуация, вие ще знаете как да заемете обективна и разумна позиция.

Телец – Ще живеете днес доста интензивно и ще почувствате, че късметът ви се усмихва. Особено добър момент за взаимоотношения. В живота ви може да се появи стара любов, но не позволявайте да ви объркат с обещания.

Близнаци – Животът ви е приготвил добра изненада. Вашата сантиментална ситуация може да се промени към по-добро. Всичко ще бъде по-добро, отколкото си мислехте, защото сте си заслужили да бъде така. Точно, когато не очаквате нищо е време за награди.

Рак – Със Слънцето и Венера във вашия знак, вие сте много съблазнителни, страстта ви стига до облаците и всичко може да се случи ... Вие знаете как да се погрижите за нуждите на хората около вас и да ги направите щастливи.

Лъв – Планетата Марс ви изпълва с енергия и вие успешно ще се справите с всичко, което идва. Можете да имате възходи и падения в любовта, които ви правят по-чувствителни, но ще знаете как да откриете грешките си и да поискате прошка.

Дева – Предстоящото затъмнение може да ви дестабилизира, но с положителната астрална енергия, която получавате скоро ще се възстановите. Можете да бъдете малко импулсивни. Не вземайте решения в движение, защото може да сгрешите.

Везни – Опитайте се да се отпуснете и потърсете моменти на спокойствие, които ви позволяват да възстановите вътрешната си хармония. Съсредоточете се върху нещата, които ви обединяват в семейството, а не върху нещата, които ви разделят.

Скорпион – Трябва да останете сами, за да се свържете с вътрешната си същност и да възстановите вътрешното си спокойствие. Трябва да сте главният герой на собствения си живот, така че обстоятелствата да не решават вместо вас.

Стрелец
– Вашата вътрешна сила ще ви помогне да преодолеете всяка непредвидена ситуация, която може да възникне. Не позволявайте да бъдете увлечени от вашите импулси. Трябва да действате със спокойствие и разум. Някой може да прояви голям интерес към вас.

Козирог
– Вие знаете, че сте най-добрите в много неща и можете да го докажете във всеки един момент. Вашата практичност ще ви накара да установите приоритетите, за да изпълните ангажиментите си и да имате спокоен живот, без напрежение.

Водолей – Отношенията със семейството могат да бъдат малко сложни и ще трябва да внимавате, за да избегнете конфронтации. Можете малко да се откъснете от любовта, защото предпочитате приятелите си. Никой не може да възпре желанието ви за свобода.

Риби
– Днес ще искате да избягате от суровата реалност и да се скриете във фантазиите си. Прекарайте част от времето си в четене на добра книга, гледане на филм, почивка или слушане на любимата ви музика. Наслаждавайте се!