Къци Вапцаров е на върха на щастието! Водещият разкри, че вече не пие и е преборил вредния порок.

Къци признава, че никога не е бил алкохолик, но е бил на път да стане такъв. В продължение на три години той постепенно отказва алкохола, докато идва моментът, когато е само на безалкохолна бира, пише „България Днес“.

"Неприятно ми беше да се гледам. Бях почервенял, мазен, потен, надебелял. 75 кг за мен са много, с 10 над нормалните ми. Имах шкембе. Ядях много и пиех много. Една нощ, беше 2000 -та година, бяхме на Златни пясъци. Прибрах се на 5 уискита, погледнах се в огледалото и се погнусих от себе си – в огледалото видях една свиня! Грозна картинка. И си казах – стига! Жена ми и детето спяха, аз всяка нощ пиех с едни мои приятели музиканти, които имаха един пиано бар там. И бяха такива купони, до 5 часа сутринта – песни, танци и много пиене, разбира се", искрен е Къци.

fbpost

"Пиенето е социална дейност, повечето хора пият, за да се приобщят към останалите, защото се чувстват неудобно да кажат, че са на вода и сок, да не им се смеят. Това е същото, като да се срамуваш, че караш евтина кола или имаш обикновен телефон. Аз това вече съм го преживял. Вече не се срамувам да кажа, че имам стар модел телефон, че карам обикновена кола и се обличам семпло. И че не пия в компания. Не се чувствам потиснат от това", признава легендарният шоумен.

fbpost