Автор
Цвета Герчева

Леле, какви кутии! Искам ги! Ето как да ги вземете с отстъпка от BILLA

Ако имате хладилник, сигурно в него се намира поне една кутия с храна. При-знай-те си! Не сте от хората, които държат кутии в хладилника?

Не ви вярвам. Все някой е оставил сирене, малко филе, плодове, останало пиле от вчерашната вечеря, надлежно опаковано в съд с капаче. И истината е, че в това няма нищо лошо. Но има ли начин да съхраним храната свежа в кутия за по-дълго време? О, да!

Все по-често маниерите на професионалните готвачи се пренасят в обикновените домакинства. И ако до скоро само в кухнята на 5-звездните ресторанти храната се съхраняваше свежа за по-дълго време чрез вакуумирани кутии и пликове, то вече всеки може да се възползвате от тази страхотна технология. И тук на помощ идват кутиите от боросиликатно стъкло ZWILLING, които можете да си купите на страхотна цена с лоялната програма на BILLA.

Любимата ни верига този път наистина изненада домакините с новината за тези кутии, а истината е, че няма кухня, която да няма нужда от кутия за по-добро съхранение на продукти.

Каква е тайната на ZWILLING?

Вече всички имаме BILLA card, а за тези които нямат - съветвам ви да си извадите онлайн. Аз така направих и става за около минута от Т У К.

При всяко пазаруване в BILLA трупате точки. Всеки 10 лв. от вашия пазар се равняват на 1 точка, а когато съберете достатъчно точки, можете да си вземете от страхотните кутии или пликове на ZWILLING. Ние знаем, че вие вече отлично познавате как работи лоялната програма на BILLA, просто днес искам да ви напомня да минете през супермаркета и да разгледате тази технология за вакуумно съхранение, в която аз съм тотално влюбена.

Въздухът от кутиите или пликовете се изпомпва чрез специален уред, който се захранва с USB кабел - нямате батерии, нямате кабели - не заема много място в шкафа. Системата, както вече споделих, предлага и пликове за многократна употреба, които са страхотни за фризер - замразявате без въздух, а продуктите не изсъхват и остават свежи.

Сготви от днес за утре

Да спестиш време, да направиш план за кулинарните вечери вкъщи, да имаш винаги прясна храна и най-вече - да изхвърляш по-малко ядене. Това са малка част от предимствата на вакуума. Когато разполагаш с кутия ZWILLING, можеш да направиш картофки с малко синьо сирене, да ги вакуумираш, а след два дни да отвориш капака, (да тези кутии могат да се ползват в микровълнова или в обикновена фурна до 180 градуса) и да опечеш страхотна вечеря за нула време.

Кутия с плодове за офиса? Приготви я днес, хапни я след няколко дни. Плодовете са супер свежи даже след 4 дни, ако са в кутия с вакуум.

Останало ти е малко вино от днес? Страхотната технолигия за изпомпване на въздух ще го запази в отлична "форма" за следващата вечеря. Да, преди го правеха само в най-добрите ресторанти. Вече можеш да го правиш вкъщи.

Но да не спираме само с виното. Имаш ароматен гръцки зехтин от домашна ферма? Запази свежия нюанс на екстра върджина с вакуумната технология. Свеж сок от портокал? Ароматен био оцет? Ще запазите страхотните им качества, ако изпомпате въздуха.

Сега вече се питате защо не сме пробвали тази технология по-рано, нали?

Да съхраниш салатата от днес за утре вече не е невъзможно. Добрата система за запазване на свежестта на храните дава нов поглед към екологичния начин на живот, а уравнението е много просто - изхвърляш по-малко храна, помагаш на природата повече.

Затова мини през BILLA, за да напазаруваш любимите си продукти, трупай точки и вземи вакуумната система за съхранение на отлична цена. И - да - храната в твоя хладилник вече ще бъде по-свежа за по-дълго време. Ти ще изхвърляш по-малко "остатъци" от вечерята и ще имаш оптимална възможност да проектираш перфектния обяд. За след 3 дни. Звучи страхотно, нали?

Можете да разгледате всички продукти, част от лоялната програма тук.

(в материала има продуктово позициониране)