Лятото е тук – време е за повече любов, закачки и флиртове. Каквито и планове да си правите обаче, само звездите знаят как и кога ще се отдадете на страстни преживявания. Нека видим кои знаци ги очакват интересни запознанства и кои ще усетят изненадващо привличане към човек, когото вече познават.

Овен

Ако се очертава да прекарате лятото в офиса, не се отчайвайте. Там ви очаква нова тръпка с колега, когото познавате, но не сте забелязвали по този начин досега. И за да стесним още кръга, ще ви подшушнем, че той е представител на земна зодия (Телец, Дева или Козирог). Ще откриете, че този човек си е падал по вас месеци наред, очаквайте много интересни и приятни моменти. Това може да е и някой бивш колега, който е напуснал наскоро. Вероятно ще се опита да се свърже с вас чрез социалните мрежи. Бъдете наблюдателни!

Телец

Очаква ви афера с огнен знак (Овен, Лъв или Стрелец). Това ще е неочаквано запознанство и въпреки че ще усетите привличане, няма да сте много сигурни в чувствата си. Телци, събудете се! Време е за действие, не се колебайте, щом усетите привличане, в противен случай ще съжалявате. Вероятно човекът е ваш съсед, защото според звездите тази афера е свързана с дома ви по някакъв начин.

Близнаци

Ще срещнете Рак или Скорпион, който преживява тежък момент (раздяла с любим човек, развод, смяна на работното място) и вече е готов да продължи напред. Вие ще придадете онази свежест, от която се нуждае той сега. Възможно е това да е човек, когото вече познавате. Ще влезете в ролята на негов съветник.

Рак

Отдавна живеете с мисли за този човек, но така и нищо съществено не се е случвало между вас досега. Той е представител на земна зодия (Телец, Дева или Козирог) и може би е малко по-възрастен от вас. Не е лишен от самочувствие и в момента приключва важен етап от живота си. Кой знае, може вие да сте новото начало. Страстта помежду ви ще се разпали през следващия месец.



Лъв

Страстта ви ще бъде разпалена от подобен на вас огнен знак (Овен, Лъв или Стрелец). Очакват ви неприлично горещи нощи, а този човек е малко по-млад от вас. Този романс ще започне в най-скоро време, ако вече не е започнал. Гответе се, очакват ви много страстни мигове!

Дева

Деви, внимавайте, ще се окажете в обятията на някой жаден за ласки Лъв. Този огнен знак не е най-добрият избор за партньор за вас, но ще се учудите колко отлично се разбирате с този човек. Трябва да знаете, че ви очаква важна промяна в личен план и Лъвът сигурно ще бъде част от нея. Не се съмнявайте, че ще разберете веднага, щом срещнете този огнен чаровник. Романсът ви ще започне на секундата.

Везни

Очаква ви интересна афера с огнен знак (Овен, Лъв или Стрелец). Срещата ви с него ще ви изненада и дори няма да усетите кога сте попаднали в капана на страстта. Той е по-млад от вас и е изпълнен с енергия. Всичко ще се случи много спонтанно и бързо. Най-вероятно е да срещнете на спортно мероприятие или някакво друго събитие от състезателен характер. Отношенията ви може да прераснат в нещо сериозно.

Скорпион

Очертава се да срещнете сродната си душа, която също ще е воден знак (Рак, Скорпион или Риби). Искрата помежду ви ще пламне веднага, невъзможно е да не разберете на секундата. Този човек е свързан с дома и семейството ви по някакъв начин. Може да е приятел на брат ви, сестра ви, братовчед ви... Възможностите са много и все вълнуващи. Истината е, че ще срещнете любовта, ако не излизате вкъщи и пракарвате повече време с близките си.

Стрелец

Задава се нова любов с воден знак (Рак, Скорпион или Риби). Все още не познавате този човек, но ще усетите химията с него още при запознанството. Според звездите ще се срещнете покрай общ приятел и тази любов ще продължи дълго.



Козирог

Очаква ви закачка с някой симпатяга от земните зодии (Телец, Дева или Козиорг). Той ще е също толкова амбициозен колкото вас, което ще ви спечели на секундата. Ще се запознаете на парти или покрай някаква друга социална дейност. Срещата ви ще бъде много приятна и ще се чувствате в свои води. Просто се отдайте на любими занимания и покрай тях ще срещнете любим човек.

Водолей

Вашият човек е Козирог! Той е амбициозен и целеустремен, но има и дива страна, която ще ви привлече и то опасно много. Този Козирог е всичко, от което се нуждаете това лято като тръпка, зарежете спокойствието. Ще усетите привличането към този човек постепенно, а отношенията ви ще прераснат във връзка към края на лятото. Тук има голям потенциал, заслужава си да бъдете търпеливи.

Риби

Очаквайте романс с представител на въздушните знаци (Близнаци, Везни или Водолей). Възможно е да се запознаете в чужбина, така че ако имате планирано пътуване зад граница, гответе се! Направете си план за лятото, който включва много пътувания и излизания навън с приятели. Това е начинът да срещнете онази тръпка, от която се нуждаете. Лято 2019 обещава да бъде паметно за вас!



Четете още: Кой какво търси в любовта според датата си на раждане