Автор
Woman.bg

Лили Иванова се стопи до неузнаваемост. Тежи 40 кг?

Лили Иванова е отслабнала драстично и е паднала до критичните 40 кг, пишат от hotNews.bg. Шокирани от още по-изтънялата като на пчеличка талия на примата на българската естрада останаха почитателите ѝ, дошли да се насладят на певицата на концерта ѝ в античния театър в Пловдив.

За да е в перфектна форма, Лили се е сбогувала с 3 кг. Това споделила самата тя пред публиката. С типичното си чувство за хумор тя се пошегувала, че гладувала цяла седмица, за да не разочарова феновете си.

Всъщност диетите за гранддамата не са нещо чуждо, когато става въпрос за излизане на голяма сцена. Спазването на строг хранителен режим преди концертна изява за нея е железен постулат, който тя спазва още от зората на своята шеметна кариера.

Любопитен факт около певицата в последните години е, че тя успяваше да поддържа по-здравословно тегло в рамките на 43 и 46 кг. Самата Иванова неведнъж е признавала, че няма нещо, което да разклати спазвания дълги години от нея железен режим на хранене.

Този път обаче като че ли певицата е попрекалила. Медийни наблюдатели и журналисти са категорични, че с настоящата си визия от 40 кг Лили Иванова изглежда сякаш е на ръба на анорексията.

Друг известен факт около спартанската дисциплина на примата е старанието ѝ винаги да излиза гладна на сцената. Според признанията ѝ тя си позволявала само няколко белтъка на ден, но никога жълтък.

За да покаже най-доброто от себе си обаче, особено значение Лили отдавала на добрия и пълноценен сън преди изява.

Певицата никога не е криела също така, че обича да хапва на често по малки количества, както и че вечерята ѝ струвала само 2 лв. на ден, издават още от сайта.

Четете още: 5 емблематични песни на Лили Иванова