Лора Караджова показа сина си Матео, който роди в средата на май тази година. За да не бъде застигнато от лоши очи, лицето на бебето не се вижда, но от снимката все пак личи невероятната приликата между син и майка. До днес дъщерята на Данчо Караджов от „Сигнал“ не бе пускала снимка с второ си дете, макар че се показа по време на разходка с количката, на която демонстрира, че възвърнала добрата си форма от времето преди раждането.Матео проплака в столичната болница „Света София“ под грижите на д-р Иво Тодоров, д-р Константин Маленов и д-р Милко Недялков.

View post on Instagram
 

Преди дни в телевизионно интервю младата майка призна, че най-сетне е срещнала своята сродна душа и се обясни любов на бащата на второто си дете Марсел Рохас. Тя призна, че най-сетне има до себе си човек, с който може да прави всичко-спортува, работи, готви, забавлява. Любовта им не била от пръв поглед, защото двамата били приятели и се засичали в общи компании, но накрая открили чувствата си един към друг, след като се разделили с предишните си половинки.

Заради силната им любов Лора се решила да има второ дете. Лора разказа, че хлапето е много послушно и тя има достатъчно време за себе си, което й позволило бързо да влезе във форма. Тя има едно дете-дъщеря от връзката си с варненеца Валентин Савов.5-годишната Алиса, която се разбира повече от идеално с настоящата половинка на майка си. Лора така и не стигна до брак с бащата на първото си дете.

Четете още: Лора Караджова роди син