Лора Караджова тренира на пилон след раждането, стана като фиданка (снимка)

Лора Караджова благоволи най-после да дръпне завесата около слабата си фигура и да разкрие тайните си средства, с които е възвърнала блестящата си форма отпреди забременяването.

View post on Instagram
 

Разбира се, освен на специален хранителен режим, поп певицата е прибягнала и до услугите на няколко спортни занимания.

Оказва се, че дъщерята на Данчо Караджов заложила не само на финес тренировките, но и на упражненията върху пилон. Танците върху въпросната тръба определено допаднали на изпълнителката и в момента тя напълно се е отдала на изучаване в тънкостите на занаята.

View post on Instagram
 

За да е перфектна в изпълненията си на пилона, Лора се е доверила на професионалното око и напътствия на инструкторката Бояна Николова. "С нея бързо се случват нещата", похвали се самата Лора на профила си в Инстаграм.

От споделения черно-бял фотос, който показва отблизо тялото на Караджова, ясно личи, че певицата с лекота се справя с трудните задачи. "Как си се стегнала само! Браво!", коментират възторжено почитатели на певицата.

Апропо, Лора не за първи път се качва на пилона. С него тя си има работа още от месеците на бременността. За първи път как танцува около него тя се показа през март, когато беше вече с видимо наедряло коремче, и обясни, че тренировките ѝ са съобразени със състоянието.

View post on Instagram
 

Припомняме, че Лора роди Матео в средата на май. Това е второ дете на певицата от диджея Марсел Рохас, с когото се сгоди миналата година. Караджова има и дъщеря – Алиса, от връзката си с варненеца Валентин Савов.

Четете още: Емануела отива в съда заради мъж