Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, денят ви носи интерес от страна на другия пол! Козирози, справяте се с всяко предизвикателство

Време на активност и целенасочена дейност. Препоръчително е да отложите решението на важните неща за друг ден.

Овен – Имате достатъчно енергия - насочете я към правилните цели, не я пилейте напразно. Може да възникнат малки трудности, но те няма да бъдат сериозни. Запазете оптимизма си, доброто настроение и увереност в успеха си.

Телец – Отдръпнете се малко назад, за да успеете да видите пълната картина, ако искате да разрешите проблема си по-лесно. Не допускайте да бъдете затрупани с отговорностите на други хора и се грижете само за своите.

Близнаци – Разговорите с някои хора ще ви помогнат да можете да видите нещата от нова гледна точка. Любовният живот стига до спокоен етап - наслаждавайте се на всеки миг и не създавайте проблеми там, където ги няма.


Рак – Днес ще бъдете доста общителни и приятелски настроени с хората около вас. Постарайте се да се насладите на всеки момент. Някой се опитва да привлече вниманието ви от известно време, но вие не го забелязвате.

Лъв – Може би е по-добре да се въздържате да вземате важни решения за момента. Вместо това засилете позициите си. Ще ви отнеме още време, за да съберете цялата нужна информация. Ще бъдете обект на внимание от страна на противоположния пол.

Дева – Не позволявайте тривиални неща да ви дразнят и запазете максимално спокойствие. Поддържайте нивото си на оптимизъм, за да вдъхновявате другите. В любовта ще бъдете мотивирани да внесете иновации за подобряване на обстановката.


Везни – Ще можете да вземете някои важни решения, само ако сте абсолютно сигурни, че правите това самостоятелно и независимо, не се поддавате на нечий натиск и не сте под влияние на мимолетни преживявания.

Скорпион – Старайте се творчески да подхождате към решението на всички проблеми. Интуицията ще ви даде насоки как най-добре да постъпите. Въздържайте се да правите двусмислени забележки, шеги, закачки, които могат да бъдат обидни за някого.

Стрелец – Атмосферата на работа е динамична и участвате с ентусиазъм. Не губете време за маловажни неща и използвайте енергията си разумно. Изразявате емоциите си без резерва и денят е чудесен за романтично бягство с партньор.

Козирог – Днес самочувствието ви ще бъде на високо ниво, което ще ви помогне да се справите с всяко предизвикателство пред вас. Притежавате достатъчно енергия, за да довършите всичко, което сте планирали за деня.


Водолей – Днес не бива да сте прекалено придирчиви нито към себе си, нито към другите. Никой не може да е съвършен. Освободете се от всички вътрешни притеснения, ограничения, бариери и емоционални окови. В любовта ще проявите спонтанност.

Риби – Обадете се на най-добрия си приятел/ка, споделете болките си и облекчете душата си. Спрете да таите всичко в себе си и просто изпуснете парата. Това може да не реши вашите проблеми, но определено ще ви освободи от товара, който носите.