Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес е денят, в който ще освободите живота си от негативни влияния!

Овен – Днешният ден ще изведе на бял свят положителното развитие и напредък на куп привидно неразрешими въпроси. Имате звездите на ваша страна и всяко ваше усилие със сигурност ще завърши триумфално.

Телец – Нещата се развиват добре в любовния ви живот. Подобрява се климата между вас и партньора ви. Ако все още сте необвързани, също ви предстои добър ден. Вземете нещата в свои ръце.

Близнаци – Във връзката ви нещата стават по-ясни и вие започвате да ги виждате от друга гледна точка. Ще промените отношението си към определени факти и ситуации, когато осъзнаете, че сте заблуждавали досега.

Рак – В момента може да сте склонни към недоразумения с партньора си, което се дължи главно на това, че сте импулсивни и размивате нещата, без много да мислите. Затова бъдете по-внимателни какво казвате и как действате.

Лъв – Това е денят, в който най-накрая осъзнавате точния характер на пречките, които ви задържат и с които трябва спешно да се справите. Ще успеете да освободите живота си от тези негативни влияния и от всичко друго, което пречи на бъдещото ви развитие.

Дева – Днес звездите са на ваша страна, улеснявайки успеха ви на всяка арена в живота ви. Въпреки неотдавнашните разочарования и песимизмът, който изглежда се превърна във ваш спътник в последно време, вие се опитвате да намерите решения, които ще ви помогнат да се отървете от проблемите веднъж завинаги.

Везни – Ще бъдете доста продуктивни на работното място и ще се справите безпроблемно с всички предизвикателства. Не оставяйте нещата за последната минута. Отказващите никога не печелят, победителите никога не отказват.

Скорпион – Със здрава стратегия всичко ще върви добре и успехът ще бъде ваш. Продължавайте все така, избягвайте да изпадате в крайности и в крайна сметка ще надделеете. Вашите лични финанси обаче ще се влошат още повече, ако не спрете да правите пищните разходи.

Стрелец – Луната ще ви накара да се чувствате още по-енергични и радостни днес. Вашата приятна и очарователна природа е като поемане на глътка чист въздух за хората до вас. Подходящ ден за посвещаване на времето на дома и семейството.

Козирог – Това е ден на намален стрес на работното място. Нещата текат гладко, така че се отпуснете. Трябва да действате по-отговорно и да спрете да поемате рискове. В областта на любовта ви очакват прекрасни моменти с партньора ви.

Водолей –Що се отнася до любовта, изглежда, че минали грешки или грешни решения започват да се усещат в ущърб на връзката ви. Ако сте сбъркали в нещо, направете всичко възможно, за да компенсирате партньора си и да коригирате ситуацията.

Риби – Вие тъчете на твърде много станове и това ви затруднява. Прегрупирайте се отново. Организирайте се по-добре, за да не бъдете възпрепятствани от обстоятелствата. Останете верни на себе си, доверете се на способностите си и ще излезете победители.