Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес не се отказвайте от нищо

Това е ден на глобална духовна промяна. Но не се притеснявайте. В крайна сметка промените ще бъдат положителни и ще могат да имат благоприятен ефект върху хода на събитията в бъдеще. Правете това, което ви харесва най-много.

Овен – Всъщност никой не ви принуждава да правите нищо; избирате най-трудния възможен път и по този начин най-лошия възможен вариант за себе си. Сякаш искате да се докажете или да изпробвате способностите си.

Телец – Не се опитвайте да правите две неща наведнъж, както се казва - да преследвате две птици с един камък, няма да хванете нито една от тях. Ето защо, преди да започнете нещо, си струва да се уверите, че усилията се полагат в правилната посока.

Близнаци – Деловите събития набират скорост в живота ви. Още от сутринта ще трябва да филтрирате всяка стъпка. Но не забравяйте, че това е всичко, за да вървят нещата ефективно и бързо.

Рак – Днес всички въпроси, които преди ви изглеждаха абсолютно ясни, ще изглеждат доста сложни. Можете лесно да попаднете в ръцете на погрешни преценки или безскрупулни хора. Бъдете внимателни с околните, някой иска да играе нечестни игри.



Лъв – Както се казва: "Главното е да се включиш в битката, а после ще видим." Вземете мерки и не се отказвайте от нищо. Посветете вечерта на срещи с любим човек. След тежък работен ден това е най-добрият завършек, който ще ви донесе радост и много щастие.

Дева – Домашните проблеми ще се решат бързо. Не придавайте нервността си на близките си. Правете, каквото зависи от вас и се отпуснете. Всичко ще се реши по един или друг начин, а мирът в къщата все още е най-важен.

Везни – Вероятни са спорове с близки, но първо се опитайте да не довеждате въпроса до спор. По-добре е да проявите сдържаност. Ако нещо ви тревожи, намерете решение, за да си възвърнете спокойствието.

Скорпион – Не прехвърляйте гнева си върху хората, които обичате, ще трябва да търсите мирно решение на конфликтни ситуации, ако не искате да отделите много време и енергия за нормализиране на отношенията след това. Но вашето търпение със сигурност ще бъде възнаградено.



Стрелец – Малко сте разпилени днес и ще ви е много трудно да се съберете. Ако сте на работа, не правете нищо ново, просто продължете да подреждате старото си работно място или продължете деня си, сякаш нищо не се е случило. Вечерта внимавайте с алкохола – релаксът може да бъде с приятели на чаша чай.

Козирог – Следoбед е добре да ограничите комуникацията си с тези, които отдавна и постоянно ви дразнят, иначе няма да можете да контролирате действията си днес. Вечерта можете да си позволите малко почивка, да се отпуснете с чаша вино и да възстановите вътрешния баланс.

Водолей – Днес, до известна степен, самите планети ви дават отдих, за да можете добре да оцените резултата от дейността си, както и да изберете тактика за движение напред. След обяд не бива да ускорявате нещата - бързината и суетливостта сега могат само да навредят, обърквайки всички дела.

Риби – Посещават ви интересни мисли, идеи и с нарастваща сила се увеличава желанието да реализирате тези идеи. Всичко е във вашите ръце. Опитайте се да не загубите този ентусиазъм и се посветете на желания проект с пълна сила.