Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвовe, днес пленявате с лекота

Овен – Не забравяйте, че горещият ви темперамент и нетърпението са способни да създават неудобни ситуации, защото влиянието на планетите носи не само вдъхновение, но и може да предизвика раздразнителност и усложняване на нещата.

Телец – Днес е добре да внесете промени в начина си на живот. Денят е благоприятен за различни оздравителни процедури. Хората, занимаващи се с духовни практики, могат да получат някакво прозрение или откровение.

Близнаци – Научете се да броите до десет, преди да кажете нещо и внимавайте за това, което говорите. Дори ако се скарате с някого, старайте се да не използвате обидни думи и квалификации, за които по-късно ще съжалявате.

Рак – Днес за вас е лесно да се изразявате по всякакъв начин. Основното е, че благодарение на днешните успехи ще се придвижите с една крачка напред и това с времето ще окаже благоприятно въздействие върху живота ви.



Лъв – Луната увеличава самочувствието ви и ви дарява с жизненост. Трябва да бъдете по-внимателни във финансов план. Може да пропуснете нещо – някое плащане, заем. Що се отнася до личния ви живот, днес лесно можете да привлечете вниманието, да завладявате и пленявате.

Дева – Каквото и да предприемете, ще се справите. Бъдете по-рационални в харченето на пари. Възможно е да направите непланирани разходи. Може да предприемете покупки под влиянието на моментно желание, но напълно излишни.

Везни – Ще намерите начин да получите това, което искате, но не обръщайте живота си с главата надолу. Бъдете предпазливи и благоразумни. Прекарайте повече време с хората, които обичате. Добре ще е да предприемете нещо съвместно.

Скорпион – Възможно е да възникнат спорове за проблеми, които смятате, че вече са разрешени. Ще почувствате нуждата да живеете по-пълноценен любовен живот и ако нямате партньор, ще бъдете склонни да го търсите, докато го намерите.



Стрелец – Ще бъдете весели и оптимистични, ще възникне желание да се насладите на живота. Освободете се от разочарования и ограничения, подайте ръка на любовта си. Има вероятност роднините да се намесят в личния ви живот.

Козирог – Може би днес ще бъдете някак несериозни. Ще имате настроение за флиртове и шеги, в което няма нищо лошо. Успех в любовта очаква тези, които не седят бездейно, лесно осъществяват нови контакти. Бъдете гъвкави и отворени към света - и със сигурност ще се появят нови възможности.

Водолей – Днес бъдете особено предпазливи. Внимавайте какво подписвате и при обработката на документите също, както и при съхраняването на важна информация. Възможно е стари чувства към някого да бъдат отново подновени.

Риби – Чувствате се по-уверени и готови да създавате собствени правила. Любовта и отношенията ще бъдат в центъра на вниманието. Романтичното настроение ще бъде хармонично съчетано с практическите интереси.