Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес ще имате зашеметяващ успех във всичко

Ден за активност и целенасочени действия. Денят носи мощна (но и агресивна) енергия, която помага за изпълнението на всички планове.

Овен – Днес ще трябва да сте много внимателни в службата. Може да се появи нещо, което да навреди на репутацията ви. Условията на работа ще са леко напрегнати, така че внимавайте. Помислете си, ако има нещо, което бихте могли да подобрите.

Телец – Релаксът и удоволствието ще са на преден план днес. Не се насилвайте да правите нещо, по-скоро се занимавайте с дейности, които не изискват интензивна енергия. Правете това, което ви прави щастливи.

Близнаци – Трябва да осъзнаете, че няма да получите това, което искате, ако не го заявите. Бавно ще губите ентусиазъм за връзката, която имате. Ще търсите дистанция, защото само така ще можете да се съсредоточите върху себе си и мислите си.



Рак – Днес ще бъдете малко дистанцирани, защото ще прекарате много време в размишления за минали събития, които все още не ви дават мира. Ако изпитвате неприязън към някого или сте се обидили, изчистете всичко и го оставете зад гърба си. Не носете това бреме.

Лъв – Днес ще бъдете дисциплинирани и ще се чувствате като достигнали своя връх. Ще успеете във всичко. Вярвайте в себе си и работете уверено към целите си. Най-обикновените места могат да донесат най-необикновената любов.

Дева – Може да се наложи да преодолеете емоциите си с разум. Никога не надценявайте себе си и способностите си. По-добре се съсредоточете малко повече. Днес ще имате нужда от пространство и време за себе си.

Везни – Хроничната умора и безпокойство ще ви бъдат много познати днес, така че ще бъдете неефективни и мудни. Не се нервирайте, за да не предизвиквате излишни спорове и кавги, защото няма да можете да се справите с тях и само ще се отрази зле на амбициите и отношенията ви.

Скорпион – Вашите скрити еротични желания днес ще бъдат толкова силни, че няма да можете да ги скриете. Вие чакате нещо, за което просто нямате търпение. Някой има определени чувства към вас, но вие не ги забелязвате. Отворете очи, защото щастието е точно пред носа ви.



Стрелец – Ако имате връзка е добре да се предпазите от излишни емоции, защото иначе може да се опарите. Нормално е да сте малко напрегнати, но това не означава, че трябва да си усложнявате живота. Ако сте необвързани, ще трябва да поемате някои рискове.

Козирог – Имате естествена способност да бъдете лидер и днес ще бъде идеален ден да използвате този талант. Възползвайте се максимално от днешния ден. Ако от известно време хвърляте око на някого, когото искате в живота си, не е лош момент да го завладеете.

Водолей – Ще се раздавате навсякъде, но няма да постигнете нужния ефект. Въпреки вашите усилия и упоритост, ще останете до голяма степен незабелязани. Не вземайте решение за нищо, без първо да претеглите всички плюсове и минуси.

Риби – Ще имате лошо предчувствие, но това ще бъде само преходна фаза, която ще отшуми с времето. За да преодолеете тези трудни моменти, трябва да общувате с най-близките си приятели и любими хора. Разумното и точно решение ще ви донесе успех.