Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, любовният живот търпи промени! Везни, днес се радвате на брилянтни идеи!

Контролирайте мислите, чувствата и действията. Оставете всичко ненужно в миналото. Луната изчезва в небето, а ние губим нейната защита и енергия.

Овен – Личният ви живот ще страда от излишък на нервна енергия и напрежение. Опитайте се да овладеете разочарованието си, за да не изречете нещо, което може да причини трайни щети на връзката ви.

Телец – Опитайте се да останете земни и реалистични днес, защото е вероятно да се сблъскате с трудности. Трябва да сте в състояние да вземете правилните решения и да не попаднете в капан. Използвайте разума и интуицията си, за да можете винаги да сте една крачка напред и да излезете от днешните изпитания невредими.

Близнаци – Възможно е днес да почувствате известно напрежение и да ви е трудно да го намалите и овладеете. Ще ви е трудно да се позиционирате между хората, ако те не искат да ви чуят. Имайте предвид, че може да се наложи да бъдете по-директни и ясни в съобщението си.


Рак – Не бързайте толкова много, че нещата трябва да приключат в определен момент. Бъдете по-гъвкави. Качеството е много по-важно от скоростта, а спокойният ум е по-продуктивен, отколкото, ако е стресиран.

Лъв – Емоциите ви ще изплуват на повърхността и любовният ви живот може да претърпи възходи и падения. Около вас може да възникне напрежение. Опитайте се да останете встрани, така че да ви засегне възможно най-малко.

Дева – Вдъхновени сте да преминете през всички препятствия, само за да изпълните мечтите и плановете си. Освен успех, може да ви донесе умора, така че намерете начин да се отпуснете. Малко здравословен егоизъм ще ви помогне, погрижете се за себе си.


Везни – Днес сте много вдъхновени и ще имате брилянтни идеи. Време е да изчистите недоразуменията и да се отворите, тъй като само вие знаете как да го направите. Ще се случат събития, които ще доведат до много положителни промени.

Скорпион – Марс продължава да преминава през вашия знак и неговата енергия ще ви помогне да разрушите бариерите и препятствията, през които ще проправяте пътя към постигането на целите ви. Луната също е там през първата половина на деня и ще помага.

Стрелец – Много е важно днес да преминете през деня внимателно и безопасно. Това може да бъде много продуктивен ден за вас, ако имате правилния подход. Ще почувствате страхотен прилив на енергия, който може да ви помогне да се справите с всяка задача, която си поставите.


Козирог – Ще се наложи да преминете през доста труден ден. Посветете се на ежедневните задачи. Не отправяйте към другите тежки думи, обвинения и критика, без да искате можете да развалите отношенията си с колеги и приятели.

Водолей – Притежавате завидна самоувереност. Освен това сте приятелски настроени, а вашето остроумие е в състояние да зарежда хората с положителна енергия и шегите ви ще помогнат за разреждане на напрежението в атмосферата и разрешаване на конфликтни ситуации.

Риби – Днес ще ви трябва пространство, за да дишате свободно. Стойте далеч от хората, които ви оказват натиск или се опитват да контролират поведението ви. Не можете да угодите на всички хора, така че дори не се опитвайте.