Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, не дразнете партньора си, Везни - очаква ви романтика

Време за духовно пречистване, за възстановяване на вътрешната хармония.

Овен –
Днес ще ви се струва, че можете да постигнете всичко, което пожелаете. Ако сте във връзка, ще придавате по-голямо значение на интимния си живот. Някои пикантни нотки ще се отразят добре и на двама ви.

Телец –
Днес ще имате възможност да направите равносметка на живота си досега. От време на време е добре да медитирате. Ако сте във връзка, ще имате деликатни моменти, които ще ви накарат да се замислите.

Близнаци –
През този ден ще сте много чувствителни и може да се разстроите от някои думи на близките си. Трябва да се контролирате, ако сте във връзка, защото в противен случай ще имате поредни проблеми с партньора си. Бъдете по-разумни и търпеливи.

Рак –
Сутринта може да е малко трудно за вас време, но за щастие Венера ще ви върне радостта и щастието следобед. Ентусиазмът ще ви завладее и с радост ще направите всичко. Способността ви да вдъхновявате околните е особено забележима днес. Каквото и да измислите, други ще ви последват!

Лъв –
Днес планетите ще ви накарат да мислите и приемате по-реалистично нещата. Не правете грешката да злоупотребявате с търпението и толерантността на партньора си, защото ще имате сериозни проблеми.

Дева – Днес по-често ще сте объркани в мислите си и няма да знаете какви стъпки да предприемете. Внимавайте с думите си, защото те също могат да влошат отношенията ви у дома. Във финансов план не мечтайте напразно, а стъпвайте на земята и харчете пестеливо и предвидливо.

Везни – През този ден ще търсите спокойствие и хармония във всичко. Ако сте във връзка, ще искате да се разбирате добре с партньора си и ще се борите срещу лошите мисли, които могат да се появят в главата ви. Следобедът и вечерта ще бъдат точно такива, каквито сте мечтали.

Скорпион – Днес почти летите и се чувствате в много добро настроение, дори не знаете защо. Излъчвате радост и това оказва почти лечебен ефект върху другите. Ако сте оплетени в тайна връзка, няма да се освободите лесно.

Стрелец – Съдбата ви лети към поставените цели почти сама. Тези дни си струва да обърнете внимание на вътрешния си глас, особено по отношение на любовните ви отношения, защото сега интуицията ви подсказва най-правилните решения.

Козирог – Планирали сте много неща за уикенда и днес всичко върви като по часовник, основното е да се концентрирате върху това, което правите. Дали събитията ще имат положителен или отрицателен ефект зависи най-вече от последната ви дума.

Водолей – Не се вкопчвайте в нещата и особено не съдете прибързано. Може да има нещо съвсем различно от това, което си мислите. Не чакайте съвет от другите при вземането на важни решения, решавайте сами, но внимателно!

Риби –
Днес не се занимавайте със сериозни въпроси, почивайте, релаксирайте, със сигурност ще постигнете повече. Прекрасен ден да прекарате малко време с приятелите си. Ако е възможно, добре ще ви се отрази и една хубава разходка след природата.