Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, очаква ви романтична вечер! Стрелци, звездите са с вас

Денят е добре да се прекара пасивно, в идеалния случай - в уединение.

Овен – Днес внимателно планирайте своите действия и се организирайте добре в работата. Това е единственият начин да успеете да завършите до край начинанията си. Звездите са благосклонни към вас и можете да постигнете добър напредък, ако се придържате към набелязания план.

Телец – Начертали сте добър път пред себе си и ако продължите, със сигурност ще успеете да постигнете целите си. Конкуренцията е доста силна и има много хора, които твърдят, че искат да ви помогнат, но всъщност искат да ви пречат.

Близнаци – Самочувствието ви значително нараства и това ви помага да подредите правилно всичките си неща. Внимавайте единствено да не изпускате нервите си. Запазете спокойствие пред трудностите и ще видите, че всичко ще върви по план.

Рак – Днес може да бъдете подложени на натиск не само на работа, но и у дома. Не са изключени да се появят проблеми от личен характер. Може да възникнат спорове и разногласия с членове на семейството, което ще ви напрегне още повече.



Лъв – Звездите днес ви се усмихват благосклонно и със симпатия! Очаква ви прекрасна вечер с човек, когото обичате. Дори да сте необвързани, пак бихте могли да прекарате един прекрасен ден с приятели и любими хора.

Дева – Мислете по-добре, преди да правите всякакви заключения. Не бързайте да вземате решения. Импулсивността не ви е приятел. В любовните отношения трябва да сте по-внимателни, ако искате да запазите мира – особено когато става въпрос за конкретни проблеми.

Везни – Време е да си върнете ентусиазма и оптимизма, да се отървете от всички незначителни проблеми, които ви безпокоят. Ако все още търсите човек до себе си, не се самоизолирайте. Излезте навън и споделете своята уникална и прекрасна усмивка и компания с другите!

Скорпион – В любовните отношения е нужно да проявите повече проницателност. Избягвайте разговори, които могат да доведат само до влошаване на връзката. Не правете планини от къртичини, а се постарайте да прекарате една приятна вечер с партньора си.

Стрелец – Звездите са отново с вас! Може да се осмелите да поемете риск и да промените ситуацията, която не ви харесва към по-добро. Възможно е да се наложи да напуснете зоната си на комфорт, за да го направите, но в крайна сметка ще сте победители.

Козирог – Доста сте нетърпеливи да направите своя ход и ако действате разумно, можете да задвижите плановете си и наистина много да постигнете. Финансите ви се нуждаят от повече внимание - особено склонността ви да харчите повече от възможностите си.

Водолей – Опитайте да проявите малко повече дипломатичност и гъвкавост в общуването си днес и не бъдете прекалено самоуверени. Нужно е да се организирате по-добре и да управлявате времето си. Бъдете методични в действията и не оставяйте всичко за последния момент.

Риби – Може би днес е идеално време за самоанализ и равносметка. Това е един от онези дни, когато е най-добре да се наспите добре. Също така е подходящо да обновите външния си вид и да се погрижите за здравето си. Това ще ви накара да се чувствате много добре.