Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, очаква ви успех! Водолеи, на крачка от желаното сте

Днешният ден трябва да се разглежда като урок, предназначен изключително за вас, а бъдещият ви живот ще зависи от това колко точно и бързо го научавате.

Овен – Днес може да имате леко мързеливо настроение. Вашият боен дух би предпочел да си остане у дома на дивана, отколкото да се опитва да стане и да се бие. Всичко е наред. Може просто да се наложи да си починете от лидерската позиция, която заемате. Не забравяйте, че добрият лидер може да отдели време да мисли спокойно за последните събития и да планира добре бъдещите неща.

Телец – Днес от вас няма да хвърчат искри, макар че и това не е гарантирано. Ако се стремите към лидерство, сега е лесно да го постигнете. Ще привличате вниманието на всички, защото сте наясно по всички въпроси.


Близнаци – Добър ден за общуване. Харизмата ви помага при решаване на делови и лични проблеми. Не бъдете обаче прекалено превзети – снобизмът е вреден за здравето. Занимавайки се с монотонни работи, бързо започвате да се отегчавате.

Рак – Оставете се на волята на обстоятелствата, плувайте по течението. Всичко ще бъде както трябва. Силните чувства могат да замъглят вашия взор. Имате склонност да вземате нещата твърде много навътре. Там, където царят емоциите, логиката не властва.

Лъв – Много плодотворен ден, можете да постигнете значителен успех в работата си, да се справите с по-сложни задачи. Само че не забравяйте, че и вие се нуждаете от почивка. Прекалената работа може да ви накара да се почувствате по-зле.


Дева – Едно е да искате промени и е съвсем различно да предприемете конкретни стъпки, за да ги осъществите. Не очаквайте да трансформирате живота си за един ден, ще се движите бавно, но сигурно. Най-важното нещо е да започнете от някъде.

Везни – Възможно е да се появят нови задачи, върху решението на които ще се съсредоточите, като оставите настрана всичко останало. Този ден носи много силни емоции, просто една дреболия е достатъчна, за да загубите равновесие.

Скорпион – Вие гледате на много неща различно от другите хора, така че понякога ги изненадвате с идеите си. Не са изключени финансовите затруднения. Най-често те са резултат от прекомерно разточителство.

Стрелец
– Не е нужно да поемате инициативата за решаване на всеки проблем. Обстоятелствата ще се развият така, че всичко ще бъде разрешено без вашето пряко участие. В последният момент може да решите да промените плановете си.

Козирог – Каквото и да се случва наоколо, вие трябва да успявате да запазите спокойствие. Спонтанните действия на някои хора могат да ви изнервят и да затруднят намеренията ви, но препятствията няма да ви накарат да изоставите плановете си.


Водолей – Вие сте крачка от постигането на някаква цел, желание, резултат. Може би ще научите нещо, което още не е станало обществено достояние. Възможно е приятелите ви да ви предложат нещо интересно. Не бързайте да отказвате.

Риби – Не решавайте нищо важно днес, защото ще сте склонни към грешки. По-добре си дайте време да помислите за цялата ситуация и едва тогава да вземете правилното решение. Въвеждането на малко ред около вас съвсем няма да ви навреди.