Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, предайте се на любовта! Нови възможности се отварят пред Стрелеца

Овен – Не са изключени напрегнати моменти в общуването с близки хора. За съжаление не винаги сте разбрани правилно. Въпреки това, скоро ще бъде възможно да се намери общ език и хармонията ще се върне в отношенията.

Телец – Очаква се трудна ситуация на работното място, но благодарение на вашата общителност и умения ще можете да оправите всички несъответствия. Съсредоточете се върху практичните неща.

Близнаци – Най-вероятно в този ден ще се насладите на хармония и спокойствие, тъй като любимият ви човек ще положи всички усилия, за да създаде подходяща атмосфера. Ако все още не сте срещнали любовта, веднага се заемете с реализирането на своите планове.

Рак – Меркурий във вашия слънчев осми дом ви дава известна пауза, за да помислите в какво отношение може да се наложи да направите промени, за да следвате това, което искате, и трябва да бъдете по-ефективни.



Лъв – Старайте се да бъдете по-учтиви с колегите си, защото не всеки може да работи с бързи темпове. Забравете за всички досадни малки неща и неприятности. Предайте се на любовта изцяло, наслаждавайте се на всяка минута, защото няма твърде много такива моменти в живота.

Дева – Вкъщи ще има повече притеснения от обикновено. Не са изключени битовите проблеми, чието решаване ще изисква разходи. Следобед за някои ще настъпят неочаквани промени, които ще ви принудят да промените плановете си.

Везни – Всичко върви добре, няма от какво да се притеснявате. Други може да ви напомнят за някои стари грешки и стари проблеми, но това няма да ви развали настроението. Астрологичните влияния на този ден ще дадат на много Везни безоблачно настроение и чувство за хармония до любимия човек.

Скорпион – Спокоен плодотворен ден. Той е чудесен за завършване на неща, които сте започнали по-рано. След това можете да започнете да решавате нови проблеми. Ако сте в ситуация на несигурност, днес нещата ще се изяснят. Бъдете внимателни.

Стрелец – Проявете самоконтрол и не се притеснявайте за дреболии. Този ден е много по-добър, отколкото може да изглежда на пръв поглед. За тези, които не се страхуват да поемат рискове и посрещнат съдбата си, ще се отворят нови възможности.

Козирог – Ще бъдете съсредоточени в бъдещето и ще гледате само напред. Вие сте сериозни, внимателни към малките неща и се стараете да не допускате грешки. Денят предоставя възможност за укрепване на личните връзки.

Водолей – В професионалната област нещата са гъвкави, ще имате повече свобода. Ще излъчвате спокойствие и увереност, а хората ще разчитат на вас и ще ви се доверяват. Докато много неща ще се случват около вас, все пак намерете време и начин да се отпуснете.

Риби – Не позволявайте на другите да влияят на вашето мислене. Правете каквото искате. В професионалната област ви очакват нови възможности. Дайте си време преди да направите каквито и да било промени. В любовта можете да се отпуснете и да се насладите на всеки момент.