Лъвове, през септември вие ще сте пълни с енергия, креативност и ентусиазъм. Използвайте тази енергия за нещо съзидателно, конструктивно, а не разрушително. Юпитер отваря нови хоризонти в живота ви. Както през последния месец, така и през септември ще имате добри възможности за обучение и пътуване. Енергията и силата ви ще са достатъчни за постигане на каквито и да било цели, тъй като вие работите по-бързо от обикновено.

Старайте се да не се разсейвате с ненужни неща.
Така можете да пропуснете много обещаващи възможности. Във всеки случай бъдете по-рационални, ако въпросът засяга финансите ви. Всичко трябва да бъде ясно планирано, а също и да не се разпиляват средства наляво и надясно. Паричният приток може значително да се увеличи при мнозина от вас, но не забравяйте, че ще се изправите пред доста изкушения и може да похарчите излишни пари.



Някои от вас ще се държат доста егоистично, което може да наруши отношенията ви с другите, най-вече с любимия човек. Ще има малко напрежение около вас и затова лесно ще възникнат спорове, конфликти, кавги. Лесно ще привличате вниманието на околните към себе си, но едва ли ще има място за другите в живота ви.

Не търсете трудности там, където ги няма, и не си задавайте безсмислени екзистенциални въпроси. Възможно е да станете по-агресивни в поведението си, по-нетърпеливи и раздразнителни, което може да доведе до злополуки или наранявания. Стремете се към повече умереност.



Ще бъдете доста заети със себе си поради факта, че сте в добър период, в който можете да работите върху личностното си развитие. Планетите ще ви тласнат към обновяване, промяна в стила.

През септември нищо не заплашва здравето ви: добрата почивка и сън ще ви помогнат да поддържате жизненост и добро настроение.

Втората десетдневка на месеца ще донесе положителни тенденции в семейните и любовните отношения. Освен това близки хора могат да се превърнат в източник на мотивация и вдъхновение.