Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, ще преодолеете трудни ситуации. Риби, бъдете внимателни днес

До настъпването на пълнолунието в 17:58 ч. имате възможност все още да използвате енергията на Луната в своите интереси.

Овен – Не приемайте нови проекти днес, а се съсредоточете върху тези, които вече сте започнали. Може да станете жертва на чужди лъжи. Някой може да си припише вашите заслуги, което ще ви разгневи и ще последва конфликт.

Телец – Не притискайте другите твърде силно. Опитайте се да разрешите различията си и да намерите решения, които да работят добре за всички заинтересовани. Ще забележите малки неща, които никой друг не забелязва.

Близнаци – Днес ще получите шанс да компенсирате пропусната възможност. Фалшивите приятели нямат място в живота ви. Освободете се от всичко старо и излишно. Оставете предразсъдъците настрана и се насладете на всичко, което животът ви поднася.

Рак – Днес е ден с много задължения и много стрес за вас. Могат да възникнат различни проблеми. Вашата нужда от топлина и сигурност е доста силна и днес може да се почувствате доста емоционални. Ще постъпите мъдро, ако говорите по-малко.

Лъв – Вашата динамична и решителна страна ще вземе надмощие и ще преодолеете трудни ситуации. Трябва да предприемете действия, но внимавайте да не вземате прибързани решения. В любовта знаете как да се справите с всички препятствия и да поправите миналите грешки.

Дева – На работното място могат да възникнат неочаквани проблеми. Имате силата да промените нещо, което не ви харесва, но трябва да се борите за него. Вземете юздите и правете това, което наистина искате, без да се влияете от нищо.

Везни – Събитията се развиват с невероятна скорост и може да се окажете несигурни как точно да реагирате на тези развития. В бързането си да се справите с проблемите, които ви стресират, със сигурност ще предизвикате напрежение навсякъде около себе си.

Скорпион – По отношение на любовта инстинктите ви ще ви отведат в правилната посока, за да подобрите отношенията с партньора си, а свободните представители на знака лесно ще очароват хората около себе си.

Стрелец – Животът ви предлага много добри възможности; бъдете много внимателни и не им позволявайте да избягат. С вашият темперамент съществува вероятност да бъдете прелъстени. Странни емоции ще ви завладеят.

Козирог – Някои обстоятелства могат да изпитат упоритостта и волята ви, но вие знаете много добре как да действате. В крайна сметка със сигурност ще постигнете всичко, което сте си наумили и решили.

Водолей – Коментари, които не сте чували досега, ще достигнат до ушите ви. Необвързаните представители на знака да не се затварят у дома. Оставете хората около вас да ви опознаят по-добре и изобщо няма да загубите от това.

Риби – Днес ще се почувствате приключенски настроени. Звездите подкрепят желанието ви да разнообразите живота си, но ви съветват да бъдете внимателни. Общувайте с хора, на които имате доверие и стойте далеч от несериозни лица.