Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, стойте далеч от проблемни хора! Приятни изненади очакват Скорпионите

Овен – Оптимизмът, който излъчвате, ще бъде усетен и добре приет от всички около вас. Ще се появят нови възможности, които ще ви дадат шанс да стабилизирате живота си. Може би сте твърде съсредоточени върху работата си и оставяте личния си живот настрана.

Телец – По пътя към целта ще ви помогне желанието за стабилност, позитивната нагласа и безценната способност да виждате добрите страни във всичко. Хората около вас ще ви мотивират да бъдете по-добри и ще повлияят благоприятно на вашето самочувствие.

Близнаци – Противоречивото ви отношение може да доведе до усложнения. На работното място не се опитвайте да бъдете прави на всяка цена, това може да доведе до конфликт. Бъдете отворени за нови идеи в любовната сфера и излезте от зоната си на комфорт.

Рак – Не се опитвайте да носите нечии тревоги на гърба си. Давайте съвети, но не си създавайте излишни проблеми, не е ваша отговорност. Готови сте да простите грешките на някого и да проявите разбиране.


Лъв – Днес избягвайте всякакви конфликти по въпроси, които не ви засягат пряко. Стойте далеч от проблемните хора. Опитайте се да възстановите магията в любовта и се насладете на съблазняването, което събуждате.

Дева – Дори ако това е голямо усилие за вас, трябва да се освободите от нещата, които ви пречат да продължите напред, нужно е да преодолеете ограниченията си и тогава ще напредвате много по-лесно.

Везни – Днес ще се събуди вашата изискана страна, така че вероятно ще ви привличат като магнит визуално красивите неща и скъпи предмети. Това е чудесен ден за пазаруване, защото всичко, което изберете, ще ви носи радост.

Скорпион – Днес ви очаква спокоен ден без напрежение и неочаквани случки. Възползвайте се от спокойствието. В любовта е нужно търпение, за да постигнете целите си. Бъдете гъвкави, упоритостта може да доведе само до нежелани ситуации.

Стрелец – Луната ще ви донесе емоционален подем, желание за вътрешна промяна. Ставате по-чувствителни към собствените си нужди и постигате дълбоко вътрешно осъзнаване. Оставете интуицията да ви напътства, но не пренебрегвайте напълно разума.

Козирог – Чудесно е да сте оптимисти, но понякога трябва да се изправите и пред реалността. Спрямо някои хора сте предразположени към раздразнителност и изблици на гняв. Бъдете по-търпеливи.

Водолей – Бъдете внимателни в думите, които казвате, има вероятност да засегнете несъзнателно близък човек. Вечерта е добре да прекарате навън, да отидете на разходка, в заведение или да посетите приятели.

Риби – Ще разгледате нещата от нова гледна точка и ще намерите решение на проблем. Готови сте да преодолеете препятствията, които стоят на пътя и нищо няма да ви спре в намеренията. Щастието ще ви накара да се усмихнете, очаквайте го да се яви по необичайни начини.