Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, време е да разнообразите интимния си живот!

Овен – Обърнете внимание на знаците, които можете да срещнете в този ден по пътя си. Вселената ви отправя послания. Наблегнете на по-спокойната почивка или пък може да се заемете само с ненатоварващи домашни задължения.

Телец – Днес се очаква хармонично развитие на събитията. Като цяло се засилва сексуалният потенциал и мнозина от вас ще се поддадат на авантюри с противоположният пол. Не бива да прекалявате с удоволствията, бъдете умерени.

Близнаци – Днес ще се родят в главата ви добри идеи. Замисленото за деня може да бъде отменено или отложено. Възможно е някой да реши да ви направи изненада. Обърнете внимание на собствените си желания и намерете време за пълноценна почивка и приятни занимания.

Рак – Днес е възможно да се появят хора, които да ви открият нови възможности. Подходящо е за обновление на дома. Приливът на енергия ще способства да изведете любовните си отношения на по-високо равнище.

Лъв – Енергийните ресурси на вашия организъм са на висота. Можете да намерите общ език дори с най-неприятните хора в днешния ден, но и лесно могат да възникнат спорове и провокации. Идеално време да внесете разнообразие в интимните си отношения.

Дева – Днес бъдете по-внимателни и избягвайте изясняване на отношенията. Рискувате да попаднете този път вие под обстрела на критиката на близките си, което няма да ви хареса. Много лесно може да се стигне до разправии и спорове.

Везни – Денят е добър за размишление, медитации и работа над себе си. Важно е да не се поддавате на унинието, а да се намирате в бодро и позитивно състояние на духа си. Възможно е да ви напомнят за себе си хора, които имат значение в живота ви.

Скорпион – Добре е за уединение и да се отпуснете на спокойствие в домашна обстановка. Погрижете се за себе си, за тялото и духа си. Палитрата на вашите чувства ще бъде твърде разнообразна днес. Възможно е романтично увлечение.

Стрелец – Днешният ден ще премине по-скоро в отвлечени разсъждения, отколкото в конкретни действия. Стремете се да изкарате деня спокойно, с повече чувство за хумор. Избягвайте всякакви натоварвания-физически и емоционални.

Козирог –Безпокойствата ви постепенно ще намалеят. Да възстановите вашият енергиен потенциал могат да ви помогнат спокойната домашна обстановка, приятелската среда или пътуване за развлечение.

Водолей – Денят носи позитивна енергия. Време е да си поемете дъх на спокойствие. Благоприятно време за оправяне и укрепване на отношенията. Добре ще се почувствате в компанията на близки хора.

Риби – Благоприятно и хармонично време. Сега проблемите няма да ви безпокоят толкова и ще можете да се отпуснете. Благоприятен ден за общуване. Срещите в неформална обстановка ще преминат добре.