Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, звездите ви се усмихват благосклонно днес! Деви, импулсивността не е ваш приятел

Не е добре да сте пасивни в днешния ден, защото енергията може да се трансформира в негативни емоции. Хората могат да бъдат лесно раздразнителни, но като цяло денят е много благоприятен.

Овен – Добре е внимателно да планирате ходовете си и да се организирате добре в работата. Това е единственият начин да успеете да доведете до край начинанията си. Звездите са благосклонни към вас и можете да постигнете добър напредък, ако се придържате към плана си.

Телец – Начертали сте добър път пред себе си и ако продължите, със сигурност ще успеете. Все пак конкуренцията е силна и около вас има много хора, които твърдят, че искат да ви помогнат, докато всъщност искат да ви попречат.

Близнаци – Вашето самочувствие значително нараства и това ви помага да подредите правилно всичките си дела. Внимавайте да не изпускате нервите си. Останете спокойни пред трудностите и ще видите, че всичко ще върви по план.

Рак – Днес може да се почувствате подложени на натиск не само на работа, но и у дома. Не са изключени проблеми от личен характер. Може да възникнат спорове и разногласия с членове на семейството, което ще ви затрудни още повече.

Лъв – Звездите ви се усмихват благосклонно днес! Очаква ви прекрасна вечер с човек, когото обичате. Дори да сте необвързани, пак бихте могли да прекарате един прекрасен ден с приятели и любими хора.

Дева – Помислете по-добре, преди да стигнете до заключение. Не бързайте да вземате решения. Импулсивността не е ваш приятел. В любовния си живот ще трябва да сте по-внимателни, ако искате да запазите мира – особено когато става въпрос за конкретни проблеми.

Везни – Време е да си върнете оптимизма и да се отървете от всички дребни и незначителни проблеми, които ви безпокоят напоследък. Ако все още търсите човек до себе си, не се самоизолирайте. Излезте навън и споделете своята уникална и прекрасна усмивка с другите!

Скорпион – В любовния си живот трябва да проявите повече проницателност. Старайте се да избягвате разговори, които могат да доведат само до влошаване на отношенията между вас. Не правете планини от къртичини и се стремете да прекарате една приятна вечер с партньора си.

Стрелец – Звездите са с вас! Осмелете се да поемете риск и да промените ситуацията, която не ви харесва към по-добро. Може да се наложи да излезете от зоната си на комфорт, за да го направите, но в крайна сметка ще сте победители.

Козирог – Вие сте нетърпеливи да направите ход, който сте замислили отдавна и ако действате разумно, можете да задвижите плановете си и наистина да постигнете много. Финансите ви се нуждаят от внимание - особено склонността ви да харчите повече от възможностите си.

Водолей – Опитайте се да покажете малко дипломатичност и гъвкавост в общуването си днес и не бъдете прекалено самоуверени. Трябва да се организирате и да управлявате добре времето си. Бъдете методични в действията си и не оставяйте всичко за последния момент.

Риби – Днес е идеално време за самоанализ и равносметка. Това е един от онези дни, когато е най-добре да се наспите. Също така е добър ден да обновите външния си вид и да се погрижите за здравето си. Това ще ви отпусне.