Автор
Woman.bg

Любопитни факти за любовния роман на Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

Някои таблоиди вече обявиха, че Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин са минали под венчилото тайно. Тази двойка попадаше доста често това лято под светлините на прожекторите, те нямаха никакво притеснение да показват пред всички колко много се обичат. Ето и някои факти, които може би не знаете за тях.

View post on Instagram
 

1. Всичко започва с обичайното тийнейджърско приятелство

Джъстин и Хейли се познават от деца, като всичко започнало през 2009 г. благодарение на баща ѝ - актьора Стивън Болдуин. Хейли била на 13 години, а Джъстин 2 години по-голям. На събитие, свързано с дебютен сингъл на Бийбър, двамата официално си стискат ръцете. "Джъстин и аз се познаваме отдавна. Той се превърна в мой добър приятел. По-късно и в любим", каза Хейли в интервю през май.

2. Първият им опит да изградят връзка не успява

В края на 2014 г. пресата съобщи, че канадският певец след раздялата със Селена Гомес е започнал връзка с Хейли. В личния профил на Бийбър все по-често се появяваха снимки, на които той е в компанията на Хейли. Те разменяха недвусмислени коментари на страниците си в социалните мрежи. "Аз съм много самотен, тя просто е моя добра приятелка, нищо повече", каза Джъстин тогава. През 2016 г. певецът и моделката бяха на остров Сент Барт на Новогодишното парти, организирано от Леонардо Ди Каприо. На 4 януари 2017 г. Джъстин публикува фотос със страстна целувка с Хейли. Това беше първото официално потвърждение за романтичната им връзка. Месец по-късно обаче двойката реши да остави всичко така, както е до момента. "Тя е тази, която наистина обичам. Ние прекарваме много време заедно. Но в момента не искам да имам връзка с никого. Имам много ангажименти, които трябва да изпълня. Не искам да имам усещането, че приятелката ми е само допълнителна отговорност в живота ми", каза тогава Бийбър. От своя страна Хейли заяви в интервю: "Не искам да обръщам внимание на нашите взаимоотношения. Съобщения, луди телефонни обаждания... трудно е да се срещаш с някого от тази индустрия. Накратко, всичко свърши".

3. Романът им е възобновен през май 2018-а

След повече от година двамата си дадоха втори шанс в любовта. "Джъстин ми е много скъп. Сега сме по-пораснали. Всичко е наред", каза Хейли. Двамата се оказват и доста религиозни. Хейли редовно посещава църквата и цитира Евангелието в своя Инстаграм профил. Повечето татуировки на Джъстин Бийбър пък имат религиозен нюанс, а сред най-добрите му приятели е известният пастор от Ню Йорк - Карл Ленц.

4. От юни двойката е неразделна

От средата на тази година двамата често са засичани заедно в нощни клубове. От началото на юли те определено не са само приятели, но и журналистите отбелязаха, че Джъстин изглежда много щастлив в личен план.

5. Сгодиха се на Бахамите

На 7 юли Джъстин направи предложение за брак на Хейли на Бахамите. Това се случи в един от местните ресторанти. Всички в заведението танцували салса и внезапно охранителите съобщили, че Джъстин възнамерявал да "направи нещо специално". Бащата на Бийбър - Джереми, отбеляза, че се гордее със сина си. Майката на певеца пък написа на Twitter по повод годежа: "Любов, любов, любов, любов, любов, любов, любов". Почитателите им смятат: "От една страна беше неочаквано, но от друга - не. Джъстин беше много щастлив тези няколко седмици. Може да изглежда внезапно, но и двамата се познават перфектно". Самият Бийбър потвърди годежа на 9 юли в Инстаграм, като написа: "Хейли, наистина те обичам! Обещавам да бъда ръководител на нашето семейство с чест, оставяйки Исус чрез Светия Дух да ни води във всичко, което правим, и във всяко решение, което взимаме. Сърцето ми напълно принадлежи на теб и ти винаги ще бъдеш за мен на първо място. Ти си любовта на моя живот, Хейли Болдуин", отбеляза тогава певецът. Хейли получи от Джъстин и годежен пръстен с диамант с впечатляващи размери.

6. Хейли е готова да пожертва кариерата си заради Джъстин

Да, и такива жени има. Манекенката възнамерява вече да подбира старателно работните си ангажименти и да бъде повече време с любимия си Джъстин. "Искам да прекарам повече време със семейството си и с моя годеник", казва тя.

7. Медиите вече ги ожениха

Обикновено така става. На 13 септември сайтът TMZ съобщи, че Джъстин и Хейли са били забелязани в Ню Йорк, където според източници двамата са сключили брак там. "Билборд" публикува статия със заглавие "Джъстин Бийбър и Хейли Балдуин се ожениха в Ню Йорк". На 14 септември самата Болдуин отговори на журналистите така: "Разбирам откъде идва спекулацията, но все още не съм омъжена", написа момичето в Twitter. След това обаче постът бе премахнат, което още повече заинтригува последователите ѝ.