Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Любов и флирт за Рака и Лъва днес

Благоприятен ден за хармонизиране на партньорските отношения, за срещи, за сближаване и запознанства, за помирение. Ако възникнат трудности, те ща са краткосрочни, не се обезсърчавайте.

Овен
– Разходите ви трябва да се държат под контрол, тъй като лесно се изкушавате да харчите. В личния си живот ще се радвате да прекарате качествено време с партньора си. Свободните не трябва да губят надежда - Рим също не е построен за един ден!

Телец –
Останете спокойни и бъдете готови на всичко! Не действайте безотговорно и необмислено или може да съжалявате. Бъдете отворени за другите. Оттеглянето в черупката ви не служи на никого, най-малко на вас самите.

Близнаци –
Нещата са спокойни във връзката ви и това ви прави щастливи. Нуждаете се от малко спокойствие и тишина и красива романтична атмосфера, в която да се потопите с партньора си тази вечер.

Рак – Предстои ви много приятен ден, когато става въпрос за любов. Възползвайте се от тази възможност и приятно изненадайте партньора си. Всички разногласия могат лесно да бъдат разрешени, ако останете спокойни и се отнасяте любезно.

Лъв – Всичко върви добре и всъщност няма причина да се притеснявате. Пълни сте с енергия и увереност - достатъчно, за да съответстват на динамичните събития за деня. Може да се впуснете във флирт днес, от вас зависи да дадете шанс на някого!

Дева – Чувствате се секси и сте готови за малко забавление и няма да е трудно да убедите партньора си да направи това, което искате. Ако сте неангажирани, това е добър ден за нови срещи и запознанства.

Везни
– Може да се чувствате много изморени и да решите да прекарате повечето време от неделния ден в леглото. Лошо няма. Възползвайте се от заслужената почивка, за да възстановите силите си.

Скорпион –
Трябва да се отпуснете малко, когато става въпрос за любовния ви живот. Обръщате твърде много внимание на незначителни детайли и оставяте да бъдете обезпокоени от наистина незначителни притеснения.

Стрелец
– Ако сте необвързани, излезте и се забавлявайте с приятели. Отделете малко време и преосмислете отношението си. Това, което търсите, може да е точно пред очите ви, но сте твърде слепи или ангажирани, за да го видите.

Козирог –
Опитайте се да избягвате разговорите с околните, доколкото можете, защото това може да доведе до напрежение и спорове. По-добре е да се погрижите за здравето и благосъстоянието си и да си почивате малко.

Водолей
–Това е добър ден, за да се насладите на компанията на партньора си в красива и романтична обстановка. Просто бъдете готови да прекарате приятни часове с любимия си човек и ще видите, че това е достатъчно, за да ви направи щастливи.

Риби –
Отпуснете се малко днес и посветете времето и вниманието си на близките си. Хората може би ще бъдат привлечени към вас и някой може да направи ход за сближаване. Бъдете отворени и оставете другите да се приближат до вас.