Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Любов за Телеца, Рибите се справят с всички грешки в живота си

Овен – Благоприятен ден, който обещава да бъде успешен за тези, които искат да се докажат и да се стремят към успех, но това важи за втората половина на деня. Много Овни отново ще почувстват прилив на сила, така че не се колебайте да подхванете нещо ново.

Телец – Има вероятност да станете обект на нелепи клюки и слухове. Звездите съветват да не губите енергия и да не обръщате внимание на такива досадни малки неща. Благоприятен ден по отношение на любовта, но през втората му половина.

Близнаци –
Мястото, което възнамерявате да посетите, може да ви създаде проблеми. По-добре не изкушавайте съдбата и стойте у дома. Ако работите в голям екип, тогава не се изключва възможността за офис романтика. Въпреки че такъв флирт рядко прераства в сериозна връзка.

Рак –
В някои отношения денят ще е сложен за мнозина. Сега не можете да разчитате на мнението на другите - само вие сами сте в състояние да решите проблемите си. Съветите на другите могат да бъдат объркващи.

Лъв – В брака не трябва да допускате прояви на грубост, неоснователни претенции по отношение на партньора ви. В семейния живот трябва да сте по-внимателни към настроението и желанията на вашата половинка.

Дева – Трябва да вземете важно решение. Единственото, което може да ви спре, са вашите собствени съмнения и колебания. Звездите ви съветват да не пренебрегвате съветите на приятели, но все пак вземате окончателното решение въз основа на вашето собствено мнение.

Везни – Не се страхувайте да действате - по-добре е да съжалявате за допуснатата грешка, отколкото да съжалявате, че не сте направили нищо. Във финансовите въпроси спазвайте изключителна стриктност!

Скорпион – Днес вашият източник на вдъхновение ще бъдат хората, които срещате реално или онлайн. Намалете физическата активност. Не е нужно да се напрягате сега. Внимавайте с настинките.

Стрелец – Обстановката днес ще изисква издръжливост и дисциплина. Не вземайте важни решения и не правете прибързани изводи. Възможно е да има затруднения с прилагането на планове и идеи.

Козирог –
Доверете се на опита си и се откажете от всякакви експерименти. Иновациите в работата по-скоро могат да навредят. Съдбата ще ви доведе при хора, които ще повлияят на живота ви и ще го променят към по-добро.

Водолей–
Движението изпълва всеки ден със смисъл, нови емоции и възможности. Практичността ще отстъпи място на лесното разточителство. Увеличава се вероятността от настинки и инфекциозни заболявания.

Риби –
Не трябва да разчитате на мнението на друг човек във всичко, дори и да го считате за признат авторитет. По-добре е да правите собствените си грешки, отколкото да живеете живота си чрез чуждия опит.