Автор
Весела Георгиева

Любовно лято очаква представителите на тези три зодии

Лятото е вече тук и освен прекрасно време и настроение, то ни носи любов. Гореща и страстна. Особено страстни ще бъдат дните за три от представителите на зодиака. Вижте кои са те.

Близнаци

Скъпи Близнаци, това лято е вашето в любовен план. Ще срещнете много нови хора, ще комуникирате, ще се радвате на живота... И е твърде вероятно да срещнете своята половинка. Според астролозите, човекът, с когото можете да реализирате всичките си планове и да се потопите в света на истинската любов, ще се появи в живота ви най-неочаквано точно през тези летни месеци.


Везни

Везните трябва да се приготвя за горещ, изгарящ романс. С човек от тяхното минало. Бъдете готови, скъпи Везни. Ще подновите стара връзка и ще се носите на крилете на любовта. Първоначално може и да не го осъзнаете, но след това ще разберете, че този човек е вашата сродна душа и ще създаде силен съюз с вас.

Водолей

Водолеят го очаква нещо ново - като запознанство. И това запознанство ще повлияе на кариерата му. Човекът, когото ще срещнете, ще стане ваш покровител и ще ви помогне да постигнете нови професионални успехи. Освен това ще можете да комбинирате както работата, така и личния си живот с този човек. Не е изключен и служебен роман.